flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: - Hvor mange nuller er det i 1. million?

En mann i 30-årene fra Våle i Vestfold og Telemark fikk en ekstra fin start på årets fellesferie. MillionFlax-loddet han kjøpte lørdag kveld resulterte nemlig i toppremien på 1 million kroner.

TOPPREMIE: MillionærFlax-vinneren kan juble over å ha vunnet toppremien på 1 million kroner.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. juli 2022Endret:3. januar 2023

- Dette gikk jo veldig bra, humrer mannen da Norsk Tipping ringer for å gratulere ham.

Mannen kjøpte seg et MillionFlax-lodd på mobilen. Han forteller at det skjedde litt mye rundt ham akkurat da - og at han derfor ble sittende å lure på om han virkelig hadde skrapt seg frem toppgevinsten på 1 million kroner.

Fortsatt ikke sunket inn

- Jeg måtte spørre kona mi «hvor mange nuller er det egentlig i 1 million?» Jeg klarte verken å telle nullene, eller huske hvor mange nuller det er i 1 million, ler den ferske MillionFlax-vinneren.

- Det har fortsatt ikke sunket inn. Man pleier jo bare å vinne de små summene, men nå var det tre symboler med 1 million som lyste mot meg, forteller mannen glad. 

Våle-mannen innrømmer også at han har vært inne og sjekket vinnerloddet flere ganger, bare for å forsikre seg om at han faktisk så riktig.

Avslappet sommer

Planene for premiepengene er klare. De skal investeres, hovedsakelig i eiendom og bolig. Årets sommer vil også bli veldig avslappet med 1 million kroner ekstra på konto.

- Det blir en avslappet sommer. Jeg trenger ikke å ta på meg masse ekstra vakter på jobb nå, ler mannen. 

- Det var veldig god timing å vinne nå i ferien. Det blir en ekstra fin sommer med litt mer penger å rutte med, avslutter MillionFlax-vinneren.

Kupongen ble kjøpt i Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ulikt for nett og fysisk

I MillionFlax (fysiske lodd) er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner på 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. Du kan lese mer om vinnersjanser i faktaboksen under.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler