flaxvinnerhistorie

Mann i 30-åra til topps i MillionFlax: - Nå blir det bryllup

Det ble stormende jubel rundt middagsbordet i Trøndelag da en mann i 30-årene skrapte seg frem til toppremien i MillionFlax på 1 million kroner. 

GIFTEMÅL: Den nybakte millionærer skal blant annet bruke litt av premien på bryllupet sitt i august.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:6. juli 2022Endret:3. januar 2023

- Dette var artig, ler den ferske millionæren da Telefonen fra Hamar ringer.

Mannen kjøpte seg et digitalt MillionFlax-lodd etter å ha spist middag med samboeren. Trønderen forteller at han ble både litt sjokkert og veldig glad da det dukket opp tre million-symboler på telefonen hans.

- Det ble stormende jubel hjemme ja, humrer mannen.

Husbygging og bryllups planer

Trønderen forteller at millionpremien kom på et bra tidspunkt for ham og samboeren. De har nemlig to store prosjekter som pengene skal brukes på.

- Vi driver å bygger hus nå, så premiepengene kommer godt med til det, forteller mannen. 

Han kan også fortelle at premien vil gå til noe annet meget hyggelig i sommer.

- Jeg og samboeren min skal gifte oss i august. Så det blir litt ekstra penger til bryllupet også, forteller den gifteklare trønderen glad.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Sommerversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie 1:690 000

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler