flaxvinnerhistorie

Hadde flaks - ble Flax-millionær

En heldig vinner fra Tolvsrød hadde skikkelig flaks og ble Flax-millionær. 

FLAX: En mann fra Tolvsrød hadde flaks den 15. juni, og vant en million kroner med MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. juni 2019Endret:17. november 2023

MillionFlax er Norges mest populære flaxlodd, og en mann fra Tolvsrød fikk kjenne på Flax-gleden den 15. juni.

- Jeg hadde aldri hørt om noen som hadde vunnet førstepremie før, jeg. Men så vant vi, og da feiret vi med å gå ut og spise middag, sier den nybakte Flax-millionæren. 

- Det var datteren min som ville at jeg skulle kjøpe ett Flax-lodd og så vant vi. Så døtrene våre får en fjerdedel av premien hver og den går rett inn på konto til de blir voksne. Ellers blir det nok en ny bil og deretter skal vi pusse opp huset, sier den blide Flax-vinneren. 

Mannen kjøpte MillionFlax på Meny Tolvsrød. Han hadde altså kjempeflaks og vant en million kroner. 

 Vi gratulerer!

Sommerferien er rett rundt hjørnet for mange av oss. Har du lyst til på litt ekstra Flax i sommersola?

De nye MillionFlax-loddene er nå ute hos Norsk Tipping sine kommisjonærer og er også tilgjengelige digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler