flaxvinnerhistorie

Svante ble millionær: - Det morsomste jeg har opplevd!

På en helt vanlig dag stakk Svante innom Kiwi Skoppum og kjøpte seg et MillionFlax. Det skulle ende med å bli en av de fineste dagene i hans liv.

MILLIONFLAX: Svante (33) viste tommel opp for tre like og 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:25. september 2019Endret:2. januar 2023

33-åringen Svante trodde han trengte briller da han skrapte frem tre like millionsymboler, men briller var ikke nødvendig for karen fra Skoppum. Det var nemlig helt sant - han hadde skrapt frem 1 million kroner. 

- Jeg var sikker på at jeg så feil. Jeg turte ikke tro noe annet før jeg snakket med Kiwi Skoppum. De ble også helt paffe, forteller en blid Svante, som etterhvert forstod at han faktisk hadde vunnet. 

Feirer med pizza

Premien kommer godt med, erkjenner Svante, men han vet ikke helt hva han skal unne seg enda. 

- Litt småferie blir det vel. Og i helga skal jeg feire med pizza og noe godt i glasset, forteller han flirende. 

- Hvordan føles det å vinne 1 million kroner?

- Det var en utrolig koselig og spesiell dag - rett og slett noe av det morsomste jeg har opplevd! avslutter den heldige vinneren fra Skoppum.

Vi gratulerer Svante med premien!

Vil du vinne 1 million kroner?

Begynte du å drømme om å oppleve det samme som Svante? Det kan du. Ta deg en pause og kjøp MillionFlax i kiosk eller butikk. Du kan også skrapte MillionFlax digitalt.

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler