flaxvinnerhistorie

May Lise til mannen: - Du er gift med en millionær!

May Lise skrapte frem tre like millionsymboler på MillionFlax. Nå har hun planene klare, og de innebærer blant annet Mercedes, tøfler og kjøttsuppe!

MILLIONFLAX-VINNER: May Lise kan kalle seg millionær etter at hun skrapte frem tre like millionsymboler.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. oktober 2019Endret:2. januar 2023

May Lise Pedersen Holm var hjemme da hun i ro og mak satte seg ned for å skrape MillionFlax. Hun skrapte, som alltid, den nederste linja først. Og der dukket det opp tre like millionsymboler. May Lise stirret lenge på tallene hun hadde foran seg før hun henvendte seg til mannen sin som satt i telefonen.

Nye briller hjalp ikke

- Jeg løftet armene i taket og ropte "Du er gift med en millionær" til gubben min, forteller May Lise flirende, før hun fortsetter å gjenskape øyeblikket da hun skulle videreformidle millionpremien til sin mann, som satt opptatt i telefonen. May Lise brukte flere forsøk på å få mannen til å forstå hva som hadde skjedd.  - Han som til og med har nye briller klarte ikke å se at det faktisk stod 1 million kroner, forteller May Lise. Til slutt måtte mannen avslutte telefonsamtalen. Da gikk det opp for han at kona hadde blitt millionær.  VINNERLODDET. Foto: Privat.

En finger med i bilkjøpet 

May Lise har allerede planene klare. Mannen ønsker seg ny bil, men denne gangen skal May Lise ha en finger med spillet under bilkjøpet.  - Jeg har sagt at vi skal bytte fra Audi til Mercedes og det må være automatgir. Bortsett fra det skal gubben få bestemme, forteller May Lise. Likevel skal ikke hele premien gå til bil. May Lise har et par andre planer også. - Vi har akkurat flyttet til leilighet. Jeg skal kjøpe meg et par varme tøfler med mjuk såle. Jeg må jo ikke være til sjenanse for naboen. Med tykke såler kan det fort bli mye bråk for naboen, forteller vinneren lattermildt.  

Kjøttsuppe og country

Om kort tid reiser May Lise og mannen til huset sitt i Playa Flamenca i Spania. Her har de flere venner som pleier å samles, og selv før May Lise ble millionær lovte hun å lage kjøttsuppe til naboene der nede. Nå skal hun riktignok oppgradere denne sammenkomsten. En trubadur, som til vanlig underholder på en lokal restaurant, skal leies inn for å varte opp med glade toner - alt mens May Lise serverer kjøttsuppe.   - Og da skal jeg bestille countrymusikk - så vi kan danse. Det blir jo litt av en kveld. Kjøttsuppe og country med gode naboer! Vinnerloddet ble kjøpt hos SPAR Kyvannet. Vi gratulerer! 

1 million kroner til deg?

Begynte du å drømme da du leste historien om May Lise? Neste gang kan det være din tur. Stikk innom kiosk eller butikk, kjøp deg et MillionFlax og ta deg en pause krydret med spenning. Eller du kan unne deg et MillionFlax på nett eller mobil. For bare 25 kroner kan du bli millionær.

Spill MillionFlax her

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler