flaxvinnerhistorie

Fikk MillionFlax til jul: Vant 1 million kroner

– Det føles fortsatt ganske uvirkelig, sier den heldige vinneren fra Steigen i Nordland. På julegaven fra onkelen hadde han akkurat skrapt fram toppremien og blitt Flax-millionær.

INNAFOR: En heldig nordlending sikret tidenes julegave da han skrapte frem toppremie i MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:27. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det var en rimelig fersk millionær som tok telefonen da Norsk Tipping ringte. Nordlendingen hadde hevet vinnerloddet samme formiddag og var fortsatt litt fortumlet over at han faktisk hadde sikret seg toppremie på sitt MillionFlax-lodd.

– Det føles uvirkelig. Det tar nok litt tid før det synker inn, kunne han opplyse.

– Loddet var en julegave fra onkelen min, men vi ventet litt med å skrape det da vi hadde fått flere som vi ville skrape sammen. Jeg satt sammen med samboeren da millionen dukket opp, forteller han. 

– Det passer godt, sier han om premien; – Nå skal jeg betale ut en bil i første omgang, og så tenker jeg det blir en tur i banken for å rådføre meg litt der.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Narvesen Kaia Sandnessjøen.

Norsk Tipping gratulerer – og ønsker god jul og godt nyttår!

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To fysiske millionpremier har gått – åtte igjen

Toppremien som sendes til Steigen er millionpremie nummer to på fysisk MillionFlax. Det er dermed åtte millionpremier igjen i denne serien.

Det julepyntede MillionFlax-loddet skifter snart drakt, men fram til januar kan du finne dette og flere andre Flax-varianter i mer enn 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

Hvem vet, tenk om det er nettopp du som er ekstra heldig og går inn i det nye året med én million kroner ekstra på konto? 

Lykke til!

Vinnersjanse Millionflax: 1:690 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler