flaxvinnerhistorie

Fikk MillionFlax til jul: Vant 1 million kroner

– Det føles fortsatt ganske uvirkelig, sier den heldige vinneren fra Steigen i Nordland. På julegaven fra onkelen hadde han akkurat skrapt fram toppremien og blitt Flax-millionær.

INNAFOR: En heldig nordlending sikret tidenes julegave da han skrapte frem toppremie i MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:December 27, 2022Endret:January 10, 2023

Det var en rimelig fersk millionær som tok telefonen da Norsk Tipping ringte. Nordlendingen hadde hevet vinnerloddet samme formiddag og var fortsatt litt fortumlet over at han faktisk hadde sikret seg toppremie på sitt MillionFlax-lodd.

– Det føles uvirkelig. Det tar nok litt tid før det synker inn, kunne han opplyse.

– Loddet var en julegave fra onkelen min, men vi ventet litt med å skrape det da vi hadde fått flere som vi ville skrape sammen. Jeg satt sammen med samboeren da millionen dukket opp, forteller han. 

– Det passer godt, sier han om premien; – Nå skal jeg betale ut en bil i første omgang, og så tenker jeg det blir en tur i banken for å rådføre meg litt der.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Narvesen Kaia Sandnessjøen.

Norsk Tipping gratulerer – og ønsker god jul og godt nyttår!

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To fysiske millionpremier har gått – åtte igjen

Toppremien som sendes til Steigen er millionpremie nummer to på fysisk MillionFlax. Det er dermed åtte millionpremier igjen i denne serien.

Det julepyntede MillionFlax-loddet skifter snart drakt, men fram til januar kan du finne dette og flere andre Flax-varianter i mer enn 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

Hvem vet, tenk om det er nettopp du som er ekstra heldig og går inn i det nye året med én million kroner ekstra på konto? 

Lykke til!

Vinnersjanse Millionflax: 1:690 000

Relaterte artikler