flaxvinnerhistorie

MillionFlax: Action på sengekanten

Hvordan hadde nattesøvnen din blitt dersom du vant 1 million kroner rett før leggetid?

MILLIONFLAX: Skrapte seg til milliongevinst på sengekanten.Adobe Stock/Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:20. mars 2019Endret:2. januar 2023

En mann tidlig i 30-åra fra Trofors skrapte tirsdag kveld frem 1 million kroner med MillionFlax.

Skrap MillionFlax du også!

Rett før mannen skulle inn i drømmeland, bestemte han seg for å kjøpe et MillionFlax via Norsk Tippings app. Dette gjorde virkelig noe med drømmene hans. 

- Jeg trodde ikke mine egne øyne. Jeg er sikker på at jeg telte nullene tullete mange ganger. Det var virkelig moro, sier den unge mannen som skrapte frem gevinsten alle drømmer om.

Mannen sier han ikke pleier å kjøpe Flaxlodd, men han tenkte det var moro å gi det et forsøk, og det gjorde han lurt i! Det ble en natt med litt begrensa søvn for mannen - for flaksen satte i gang mange morsomme tanker.

- Jeg tror jammen at det blir en tur til varmere strøk, så sier fornuften i meg at jeg skal spare resten. Dessuten tror jeg nattesøvnen kommer til å bli langt bedre fremover, sier mannen avslutningsvis og ler.

MillionFlax-loddet ble kjøpt via Norsk Tippings app. 

Vi gratulerer!

Drømmer du også om å bli millionær? 

MillionFlax-loddene får du kjøpt hos Norsk Tipping sine kommisjonærer. Loddene er også tilgjengelige digitalt gjennom Norsk Tipping sin app. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillionFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler