flax

MillionFlax: Finner du feilene?

Vi er i sommer-tulle-humør og har tøyset litt med MillionFlax-loddet. Det er fem ting som mangler på det øverste loddet – klarer du å finne feilene?

HJERNETRIM: Mellom sløve dager kan det være godt å ha noe å bryne seg på. MillionFlax tar ansvaret.Illustrasjon: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. juni 2023Endret:26. juni 2023

En del ting mangler på det øverste MillionFlax-loddet. Klarer du å finne feilene? Du kan sammenligne med loddet uten feil som ligger rett under.

MillionFlax med feil

MillionFlax uten feil

PS! Fasiten finner du lenger ned.

Her kjøper du MillionFlax

MillionFlax kan kjøpes hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også skrapes digitalt via Norsk Tippings nettsider eller app – da med noe mindre skrapestøv.

Fasit

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler