flax

MillionFlax - gir den beste kjærestekalenderen

Det er ikke for sent, du kan fortsatt fyll opp lukene med godsaker og mulighet til å vinne stort! Lag din egen julekalender med MillionFlax.

GØY: Hver dag - en ny luke, med mulighet til å vinne en million kroner. Spekket opp med mandariner, snop, bilder og moro, lager du den beste kjærestekalenderen.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:14. november 2019Endret:2. januar 2023

Lag din egen julekalender med MillionFlax. Fyll opp lukene med godsaker og muligheter til å vinne stort! 

Lag din egen - med MillionFlax

Lager du en egen adventskalender til kjæresten og deg selv? Stikk ett MilionFlax-lodd i hver luke, sammen med Twist, mandariner, bilder og snop. Toppremien er en million kroner. 

Hvis du elsker den nostalgiske følelsen av å våkne opp til adventsstemning, lystenning og morgenkaffe og samtidig liker spenning og følelsen av å kunne vinne stort, anbefaler vi MillionFlax Jul i kalenderen og julestrømpa. 

MillionFlax koster 25.- og du vinne opp til en million kroner.

Alternativet er GriseFlax

NB! Vil du fortsatt ha spenningen med Flax i din hjemmelagde kalender, men vil spare litt, anbefaler vi våre rimelige og knallfine GriseFlax-lodd. De koster bare 10 kroner pr. lodd, og du kan vinne opp til 10 000 kroner. 

Alle våre Flax-produkter som gavelapper, julekalendere og lodd får du hos Norsk Tippings kommisjonærer.

Her kan du skrape våre kalendere og Flax-lodd digitalt!

Vinnersannsynlighet toppremier Flax juleprodukter:

  • MillionFlax er 1: 600 000

  • GriseFlax er 1: 333 333

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler