flaxvinnerhistorie

Til topps på MillionFlax: – Oppleves bare en gang i livet

En kvinne fra Egersund fikk en meget god nyhet i en ellers trist og mørk høstmåned: MillionFlax-loddet hun kjøpte på nærbutikken inneholdt nemlig tre million-symboler og resulterte i toppremie på 1 million kroner.

SEKS IGJEN: På denne loddserien (MillionFlax Høst) er det seks millionpremier igjen etter at en kvinne fra Egersund vant toppremie tirsdag 15. november.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:15. november 2022Endret:4. januar 2023

– Det føltes veldig godt. Det er jo veldig mye penger det er snakk om, så det er utrolig gøy, stråler den ferske MillionFlax-vinneren når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne.

Egersunderen er den fjerde til å skrape frem toppremien på fysisk MillionFlax høst. Det vil si at det er seks millionpremier igjen i denne loddserien ute hos kommisjonærer rundt om i Norge.

Vinnerloddet kjøpte hun på Spar Svanedalsgården i Egersund.

Minne for livet

– Det har ikke helt gått opp for meg enda, ler den nybakte millionæren glad og sier det uansett er utrolig gøy.

– Veldig mye penger

Kvinnen forteller at det å levere vinnerloddet på butikken også ble en spesiell opplevelse. 

– Jeg tror det er første gang for butikken også å ha solgt ett lodd eller fått en vinner av en så stor sum. De som sto i kassen ble ganske lange i masken da jeg leverte loddet og sa jeg hadde vunnet, ler kvinner hjertelig og forteller at hun har tatt vare på kvitteringen.

– Det var utrolig gøy. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle være så heldig. Dette er sånn man bare opplever en gang i livet, så dette må nytes, jubler hun.

– Vi er to som delte loddet, så det ble 500 000 på oss hver. Det er mye penger det også, mye mer enn jeg er vant til å ha tilgjengelig, så jeg er storfornøyd uansett, avslutter hun glad.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Kvinnen fra Egersund vant på høstversjonen av årets MillionFlax-lodd. Det er fortsatt seks toppremier igjen i høstserien – men MillionFlax-loddene som er i produskjon for øyeblikket har for lengst byttet om til juledrakt.

Juleversjonen av MillionFlax, og de resterende loddene med høst-motiver, fås kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Samtidig kan årets juleversjon også skrapes digitalt - da med noe mindre skrapestøv.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler