flax

MillionFlax presenterer: Ikke gjør dette på date

Sommeren er tid for nye bekjentskaper. Enten du føler at du har flaks eller uflaks i kjærligheten: her er sju tips som kan bidra til å gjøre daten hakket bedre.

MILLION-ØYEBLIKK: Tenk om du ender opp med hell i både Flax og kjærlighet i sommer ...Foto: Tina Wasa Kartomten
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. juni 2023Endret:30. juni 2023

Å dra på første date kan være både nervepirrende og litt skummelt – noen ganger kan det kanskje til og med føles som et jobbintervju: Alt som skjer videre avgjøres ut ifra det inntrykket du og daten din gir i løpet av den korte tiden møtet varer.

For å kanskje gjøre ting litt enklere har vi samlet sammen noen tips du forhåpentligvis kan dra nytte av til neste gang:

 1. Ikke avbryt. For det første er det vilt irriterende, og for det andre kan det sende signaler om at du ikke er interessert i å høre hva daten har å si. Derfor: Ta det rolig, lytt og still gjerne oppfølgingsspørsmål.

 2. Ikke sjekk mobilen hele tiden. Ikke nok med at det er uhøflig, men det kan også oppfattes som om du ikke er spesielt interessert.

 3. Dropp pengepraten. Å fremstå som gjerrig er lite sjarmerende, men det er vel heller ikke spesielt attraktivt å virke «flashy» heller?

 4. Ikke dropp dusjen. Du kan se så flott ut du bare vil, men lukter du gammel svette hjelper det lite om ingenting.

 5. Unngå å snakke for mye om deg selv. Trenger dette punktet i det hele tatt en forklaring?

 6. Husk at daten din ikke er på jobbintervju. Det er helt supert å være interessert og å stille spørsmål, men forsøk å unngå å få daten din til å føle at hen fyller ut en personlighetstest.

 7. Ikke snakk om eksen. Nevner du eksen i negative ordlag slår det ofte bare tilbake på deg selv. Snakker du for varmt om eksen kan det virke som om du aldri ga slipp. Det enkleste er vel egentlig bare å droppe eks-prat på første date.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Men kanskje kan du ...?

Et lite tips til hva du kan gjøre: Hva med å ta med deg et MillionFlax eller to? Dersom en av dere vinner; hvem er det egentlig som skal beholde premien? Du som kjøpte loddet eller daten som fikk skrape? Eller er det best å dele?

Med det skal du være klar til å kaste deg ut i sommerkveldene. Og du, tenk om daten ender i en million? Da har du Flax da!

God sommer og god date <3

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler