flax

Har du litt ekstra sommer-Flax?

MillionFlax har virkelig pyntet seg i sommer og er klar for å bli med på det meste: til fjells, på stranda eller bare en rolig ettermiddag på balkongen. Har man virkelig flaks kan det skjule seg 1 million kroner bak det vakre ytre. 

LYSE DAGER OG NETTER: Hva med å nyte sommeren med litt Flax i gode venners lag?Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. juni 2022Endret:3. januar 2023

Sol, regn, hav, fjell, hjemme, borte, jobb eller ferie: Uansett hvordan du lever livet på årets lyseste måneder: Sommeren er her, og det er MillionFlax også i all sin blomsterprakt.

Designet av Anette Moi

Det skal ikke stå på sommerstemningen når det gjelder MillionFlax. Du har kanskje lagt merke til det fargeglade loddet i butikken, på bensinstasjonen eller i kiosken? Designet er det ingen ringere enn kunstneren Anette Moi som står bak. Tidligere i vår fikk vi henne til å dele litt av hvordan – i våre øyne – det ærefulle oppdraget hadde vært.

– Det var stor stas å få jobbe med MillionFlax, slo en entusiastisk Moi fast.

– Vi har jo vært til sammen fire forskjellige illustratører som hver har fått æren av å illustrere hvert vårt Flax-lodd. Min sesong å tolke ble april, altså vår og sommer. Det ble utgangspunktet for motiv og fargevalg, som jeg ville ha lyst og friskt, forklarte hun.

– Jeg ønsket å lage et Flax-lodd som skilte seg ut og som var synlig i butikkene. Nå går jeg i butikken og ser Flax-loddet både på skjerm og fysisk i butikk. Det er veldig stort for meg. Jeg er utrolig takknemlig for dette oppdraget.

Og vi er kjempestolte over å kunne flotte oss med et såpass vakkert MillionFlax-lodd i sommer.

 SKAPEREN: Stjerneillustratør Anette Moi er kvinnen bak det sommerlige MillionFlax-motivet. (Foto: privat)Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvor kjøper jeg Flax? 

Om du ønsker å krydre sommeren med litt Flax i sommer får du tak i det blomstrede loddet og flere andre Flax-varianter i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Hvem vet, kanskje er du ekstra heldig i sommer og avslutter ferien 1 million kroner rikere?

Riktig god sommer ønskes, både med og uten Flax!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler