flax

MillionFlax: To millionvinnere på én uke

I underkant av én uke har det ramlet inn to toppremievinnere på MillionFlax. Vi har snakket med de heldige.

SÅ FLAX: Tenk om du blir den neste til å skrape frem 1 million ...FOTO: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. februar 2023Endret:21. februar 2023

I løpet av den tredje uka av februar fikk millionpremiene i MillionFlax virkelig bein å gå på. To heldige vinnere skrapet frem 1 million kroner hver. Vi har selvfølgelig tatt en prat med dem begge for å få et inntrykk av hvordan det kjennes å skrape seg til Flax-millionær.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Den første vinneren var en kvinne fra Oslo som 15. februar skrapte seg til millionær på et lodd kjøpt hos Extra Vestheiene. Hun ønsket å være anonym men kunne selvfølgelig dele at hun var veldig glad og fornøyd.

– Det var veldig deilig å vinne

Den ferskeste millionæren var en mann i 30-årene – han også fra Oslo.

– Takk skal du ha. Det er veldig gøy, svarer den glade vinneren da Norsk Tipping ringer og gratulerer.

Oslomannen kunne fortelle at han 18. februar først hadde kjøpt et par MillionFlax-lodd som gav en gevinst på 450 kroner. Han hadde deretter kjøpt nye lodd, og det var på et av disse at millionpremien gjemte seg.

– Det var veldig deilig å vinne. Det er jo masse penger og jeg vet det er liten sjans for å vinne så mye.

Flax-millionæren hadde allerede planene klare for premien.

– Jeg har to ting jeg skal gjøre, forklarer han.

– Jeg bestilte en ny bil før jeg vant. Det var problemer med den gamle. Den nye er på vei og nå blir det ikke noe finansiering fra banken. Så skal jeg pusse opp kjøkkenet.

På tampen slenger han på en ekstra ting til lista:

– Og så skal jeg dra på ferie. Jeg gleder meg, sier den blide vinneren, som ønsker å være anonym.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Rema 1000 Bryn og hevet med Norsk Tippings app.

Nå kan du heve Flax-premien din med mobilen når du selv ønsker det. Dermed kan du få pengene rett inn på spillerkonto og derfra overføre de til egen bankkonto. Tjenesten er tilgjengelig for IOS og snart også Android.

Norsk Tipping gratulerer begge de heldige vinnerne!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2021: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler