flaxvinnerhistorie

MillionFlax: To millionvinnere på to dager

To heldige kvinner skrapte frem hver sin toppremie på MillionFlax på mobilen samme helg.

FLAKS PÅ FLAX: To kvinner skrapte frem hver sin millionpremie på MillionFlax digitalt i løpet av kort tid. (Kvinnen på bildet er ikke en av vinnerne).Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. april 2024

På hver sin kant valgte to kvinner å gi MillionFlax på mobilen en sjanse. Det endte med en hyggelig millionpremie til dem begge.

– Jeg var helt i sjokk

Den første MillionFlax-vinneren var en 38 år gammel kvinne bosatt i utlandet. Hun skrapte frem sin million fredag 12. april. Først et par dager senere lyktes vi med å komme i kontakt med kvinnen.

– Tusen takk! Jeg er skikkelig glad, ler hun.

– Jeg var helt i sjokk. Dette var veldig, veldig bra.

Som mange andre Flax-millionærer hadde hun vanskelig for å tro det hun etter hvert så på mobilen.

– Jeg så jo at det stod en millionpremie der, men jeg trodde ikke at det stemte, forklarer 38-åringen.

– Nå gleder jeg meg til å få premien på konto.

Milliongevinsten ønsket kvinnen å bruke på ny leilighet.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vant 1 mill. til kaffen

Flax-millionær nummer to kom dagen etter. Lørdag 13. april satt en 53 år gammel kvinne fra Oslo på verandaen med kaffen og bestemte seg for å skrape et MillionFlax på mobilen. Det var på dette første digitale loddet at millionpremien dukket opp til både sjokk og vantro for oslokvinnen.

– Jeg tenkte «Det kan ikke være riktig» og ble helt nummen, ler hun.

– Det har ikke gått opp for meg rett og slett. Jeg måtte liksom få det ordentlig verifisert, så jeg er veldig glad for at du ringer nå. Det er helt fantastisk og litt surrealistisk, egentlig. Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle vinne.

Foreløpig hadde ikke kvinnen fortalt noen om milliongevinsten.

– Jeg tenker å røpe det til barna i kveld. Jeg har ikke villet sagt noe før nå. Jeg har jo nesten ikke turt å håpe på at det er sant, humrer hun.

Premien skulle hun bruke med fornuft og omhu.

– Jeg skal være litt smart og prioritere å nedbetale på boliglån. Så skal jeg spare til barna og endelig få en buffer på egen sparekonto.

Selv om hun nå var blitt Flax-millionær hadde hun ikke tenkt til å gi seg med MillionFlax på verandaen – sånn innimellom.

– Jeg skal fortsette å kjøpe Flax. Jeg kjøpte faktisk noen ekstra rett etter at jeg vant, men da ble det bare småpremier, avslutter hun og ler.

Norsk Tipping gratulerer begge de nybakte Flax-millionærene!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler