flaxvinnerhistorie

Ble millionær med sitt første Flax-lodd

- Jeg hadde aldri skrapt et Flax-lodd, men min mor sendte et bursdagskort og et Flax-lodd, og da ble jeg millionær. 

MILLIONFLAX: En heldig mann fra Sandsdal ble millionær med MillionFlax på første forsøk.colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:6. mai 2019Endret:17. november 2023

- Dette var første gang jeg skrapte og jeg spiller utrolig sjelden. Jeg hadde aldri skrapt et Flax-lodd før i hele mitt liv, sier den nybakte millionæren. 

- Min mor sendte et Flaxlodd i posten da det var bursdag og dermed ble jeg millionær, forteller mannen fra Sandsli som altså vant en million kroner med MillionFlax tidligere i uken. 

Feirer i Legoland

- Det var så totalt ufortjent, sier Sandsdal-mannen og ler. At han skulle vinne på det første MillionFlax-loddet han skrapte noen gang var veldig uventet.

Hva tenkte du?
- Det var veldig rart  å se tre millionsymboler. Det ble erklært fra minstemann i husholdningen at vi skal feire i Legoland, så da blir det nok slik, sier mannen og humrer. 

Venter på neste bursdag

Gratulerer så mye, skal du skrape flere Flax-lodd?
- Tja, det kommer kanskje ett nytt lodd i posten neste bursdag også, sier han lurt.

Vi gratulerer!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler