flaxvinnerhistorie

MillionFlax-vinner: -Jobber hardt med å holde det skjult

En hedmarkskvinne stoppet på Joker Braskereidfoss og tok med seg noen MillionFlax, og vipps var hun millionær. 

FLAX: En heldig hedmarkskvinne ble millionær med MillionFlax.colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:15. oktober 2018Endret:17. november 2023

Gratulerer som Flax-millionær! 

- Tusen takk! Ja, det var ikke verst det, vel? Jeg jobber hardt med å holde det skjult altså, sier kvinnen fra Hedmark og ler godt.

Vant på bonusspillet

- Jeg skrapte loddet hjemme i forrige uke, og det var på bonusspillet jeg vant. At det lå en millionpremie der hadde jeg aldri gjettet, sier hun.

Hvordan føltes det å vinne en million?

- Jeg taklet det overraskende bra, synes jeg selv. Jeg har alltid trodd at jeg skulle skrike rett ut hvis jeg vant noe, men det gikk bra, sier hun og ler.

Feiring etterhvert

- Jeg får ta feiringen etterhvert. Det er jo fint å se på saldoen på kontoen for tida. Det er sjelden jeg får overføringsmeldinger fra banken på en million kroner, så det var artig. Vi får se hva jeg finner på for premien etterhvert, noe artig skal man vel alltids greie å finne på, sier kvinnen som  har lyst til å investere i bolig. 

Vi gratulerer!


Er du glad i de store premiene? Da er er høstversjonen av MillionFlax ute i salg nå. 
MillionFlax kan gi deg millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler