flaxvinnerhistorie

Mann i 20-årene ble millionær med MillionFlax

Det ble full jubel hjemme hos en mann fra Kvinnherad da han skrapte frem 1 million kroner på sin mobil fredag ettermiddag.

FLAX: Dette er telefonen til mannen som vant 1 million kroner - med nytt og fresht bakgrunnsbilde.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. mars 2020Endret:2. januar 2023

- Det var en utrolig følelse, forteller den ferske MillionFlax-vinneren.

Mannen i 20-årene skrapte frem tre like million-symbol fredag 20. mars. Selv om vinnergleden var stor og jublinga kom spontant, turte han ikke tro på det før han hadde snakket med Norsk Tipping.

Frister det å vinne 1 million? Skrap her!

- Jeg fortalte det til foreldrene mine først. De ble helt i ekstase, selv om heller ikke de trodde på det, sier han og ler.

Feiring av premien blir hjemme foreløpig - med en ekstra godtepose. Heldigvis forsvinner ikke premien av seg selv, påpeker han.

- Jeg har en boligdrøm som nå kan se ut som en realitet, sier han. Den nybakte millionæren har også lenge lekt med tanken på en lenger reise, noe som forhåpentligvis kan skje om ikke altfor lenge.

- Dessuten har jeg en god påminnelse om at jeg faktisk har blitt millionær, jeg har nemlig nytt bakgrunnsbilde på telefonen som selvfølgelig er et skjermbilde av vinnerloddet, flirer den fornøyde mannen.

Vi gratulerer!

Skrap MillionFlax på mobil her!

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler