flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: - Nå skal båtdrømmen realiseres

To menn fra hver sin kant av landet skrapte fram hver sin million med MillionFlax. Slik reagerte de.

FLAX: Mannen fra Ørnes skal dyrke hobbyen og gå til innkjøp av en båt.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:29. januar 2021Endret:2. januar 2023

En mann fra Ørnes i Nordland skrapte frem tre like millionsymbol tirsdag 26. januar. Han trodde knapt sine egne øyne da beløpet lyste opp. Han tok bilder og forlot ikke pc-en før han automatisk ble logget ut fra sin konto. Dagen etter sto det 1 million kroner ekstra på konto.

En høy c-dur

- Det var vanskelig å tro først, sier den ferske Flax-millionæren, som var på vei ut av døra når vi tok kontakt med han.

Mannen fra Ørnes har alltid sett for seg å ikke fortelle noe om en stor gevinst dersom han noen gang skulle vinne. Det gikk ikke helt som planlagt:

- Jeg måtte jo si det til kona med en gang. Det tok lang tid før det sank inn. Da jeg sa det til datteren min kom det en høy c-dur. Det var jo veldig trivelig, forteller han.

BILDEBEVIS: Mannen fra Ørnes måtte forevige det digitale loddet han vant 1 million på.

Dyrker hobbyen

Nordlendingen har beina godt planta på jorda og forteller at premien skal brukes med omhu - men det er én ting som lenge har stått på ønskelista.

- Premien gjør jo ting litt enklere, og det er en ting jeg skal unne meg, flirer han. Det blir stille noen sekunder før han fyrer løs og forteller om en av lidenskapene.

- Jeg har lenge sett etter en båt, sier den glade mannen. Han bor nemlig ved siden av havet som han betegner som det flotte matfatet.

Nå følger den ferske millionæren nøye med på Finn.no og håper at båten som skal dra i land flere gode måltider snart dukker opp.

Flax-millionær fra Stavanger - vant 1 million kroner mens han var på jobb

Mandag 1. februar hadde en mann fra Stavanger litt mer hell enn vanlig. Han hadde lunsjpause på jobb, og bestemte seg for å skrape Flax på mobilen. 

- Plutselig dukket det opp tre million-symbol i bonusfeltet på loddet. Jeg visste ikke helt om jeg skulle tro på det, så jeg fortsatte å jobbe og holdt det for meg selv til jeg kom hjem, forteller mannen, som fikk en veldig glad kjæreste da han røpte nyheten.

- Det er helt ekstremt! Det var som sagt vanskelig å tro på i vinnerøyeblikket, men nå har det gått opp for meg. Det er veldig gøy, sier mannen.

-Jeg har ingen store planer for premien, men den kommer godt med.

Vi gratulerer de ferske Flax-millionærene!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler