flaxvinnerhistorie

Kjøpte kun ett MillionFlax-lodd - vant 1 mill.

En kvinne fra Haslum trodde ikke sine egne øyne da hun, på første forsøk, skrapte frem 1 million kroner på et digitalt MillionFlax-lodd.

MILLION-LODDET: Kvinnen fra Haslum fant virkelig nåla i høystakken.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. mars 2021Endret:2. januar 2023

Søndag 28. februar hadde den 42-årige kvinnen en rolig dag hjemme. Litt ut av det blå bestemte hun seg for å kjøpe et MillionFlax-lodd på mobilen. Dermed tok søndagen en helt annen vending enn kvinnen først hadde sett for seg. 

- Tenkte at det måtte være en feil

 - Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte et Flax-lodd, forteller kvinnen da Norsk Tipping tar kontakt med henne etter helga.

- Jeg har aldri vært heldig når det gjelder spill, så jeg trodde ikke helt på det. Det hadde vært typisk meg å tro at jeg har vunnet og så var det en feil.

Heldig eller ei: Denne gangen hadde hun til gjengjeld skikkelig flaks. Den ferske millionæren fortalte at hun ennå ikke helt forstod hva som hadde skjedd. Dermed kan man bare forestille seg hvordan det føltes da millionen dukket opp i skrapefeltet.

- Da jeg så millionen, tenkte jeg at det måtte være en feil. Jeg tenkte det kanskje var en test slik at man kunne se hvordan det ser ut dersom man vinner. Jeg turte ikke helt å tro på det før pengene var inne på konto, ler den heldige vinneren, som ønsker å være anonym. 

Foreløpig hemmelig million

Samme dag som Norsk Tipping kontaktet Flax-millionæren hadde pengene akkurat kommet inn på konto, og den glade Haslum-kvinnen kunne endelig la million-gevinsten synke inn.

- Jeg er veldig takknemlig nå. Det er deilig å få det bekreftet. Likevel er det nesten så jeg ikke skjønner det selv om jeg ser pengene inne på konto. 

42-åringen, som er eneforsørger for en liten datter, fortalte at hun foreløpig ikke har røpet million-premien til noen. Men hun hadde allerede gjort seg noen tanker om hva pengene kanskje skulle gå til.

-  Jeg bor i et gammelt hus som trenger oppussing både utvendig og innvendig. I tillegg har jeg en gammel bil som kanskje bør byttes ut. Så kommer jeg til å spare en del både til meg selv og til datteren. Det er alltid greit å ha en buffer.

Vinnerloddet ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer vinneren!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler