nabolagetvinnerhistorie

Millionglede i oljebyen

Det var en Stavanger-mann som endte som ukens heldigste i Nabolaget. Nå er 1 million kroner vei til han - og fem naboer får 100.000 hver.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:26. april 2019Endret:2. januar 2023

- Du tuller med meg!?

Ikke så rent få av de som får drømmetelefonen fra Hamar tror beskjeden de får, er for god til å være sann, og det gjaldt også millionvinneren i Nabolaget fredag 26. april. 

Vi ga ham ti minutter til å sjekke resultatene på mobilen, der han spilte Nabolaget tidligere fredag. Og da turde mannen fra oljebyen slippe jubelen løs.

- Du vil jo gjerne tro på en sånn beskjed, men jeg trodde det var tull. Og så var det den beste beskjeden jeg har fått i mitt liv, gliste mannen da vi ringte ham for andre gang.

Førstegangsspiller

Kanskje var det ikke så rart at han nølte litt, for hvem tenker at en skal vinne millionen første gang en spiller Nabolaget? 

- Jeg hadde aldri spilt Nabolaget før. På fredager leverer jeg Eurojackpot, men av en eller annen grunn fikk jeg et innfall om å kjøpe Nabolaget også. Det var en veldig god beslutning!

Vinneren ønsker å være anonym.

Fem personer i mannens nabolag i Stavanger kan se fram til å få 100.000 kroner inn på kontoen, mens ytterligere ti i nærheten vinner 10.000 kroner.

Fem 100.000-kronersnabolag

I tillegg til hoved-nabolaget med 1 million i førstepremie, trakk vi som vanlig ut fem nabolag der 100.000 kroner er den høyeste premien.

De fem nabolagene er knyttet til følgende poststeder/kommuner:

  • Oslo - kvinne som leverte en 5-ukers med mobilen i slutten av mars

  • Kongsberg - mann som leverte hos Kiwi Kongsberg i Numedalsveien fredag formiddag

  • Dal i Eidsvoll - kvinne som leverte med mobilen fredag ettermiddag

  • Arneberg i Åsnes - kvinne som leverte hos Joker Amundsen i Hof fredag formiddag

  • Dilling i Rygge - mann som leverte med mobilen torsdag kveld

Her finner du alle trekningsresultatene for Nabolaget

Vi gratulerer alle vinnerne!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler