flaxvinnerhistorie

Millionoverraskelse i en liten kalendergave: - Uvirkelig!

Noen få dager før selve dagen ble det millionjubel hos en familie i Bærum. I kalendergaven skjulte det seg nemlig 1 million kroner.

LITEN, MEN STOR: 1 million kroner er litt av en kalendergave.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:21. desember 2019Endret:2. januar 2023

En Bærum-kvinne i 40-årene konstaterer at julefeiringen neppe kunne begynt på en bedre måte. For like før høytiden setter inn, ble det full jubel hos familien på fire i forbindelse med kalendergaveåpning.

Skrap MillionFlax her

Himmelfallen

- Vi så mange ganger på MillionFlax-loddet. Det sto 1 millioner kroner tre ganger, men vi kunne liksom ikke helt tro på det. En blir ganske himmelfallen, og det virker på en måte uvirkelig, sier hun til Norsk Tipping. 

Men etter å ha dobbeltsjekket loddet hos en kommisjonær i Bærum, ble det helt sant for samtlige i familien. Og selvfølgelig svært god stemning. 

- Tidligere har jeg stort sett vunnet 25 kroner, så det er noe helt annet nå. Man blir utrolig glad, så klart. Smilet sitter nok på resten av dagen, sier en meget fornøyd millionvinner.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Narvesen CC vest i Oslo i november - sammen med flere andre MillionFlax-lodd. Disse ble pakket inn i kalendergaver hos familiemedlemmene. 

- Jeg får si som et av barna mine: Vi har vært ganske heldige på slutten av året, sier kvinnen med et glis. 

Inn på sparekonto

- Blir det noen feiring av milliongevinsten?

- Vi skal på familieselskap i kveld, så det blir nok ganske rolig.

- Har du noen planer for millionen du nettopp har vunnet?

- Pengene skal inn på sparekonto for barna. Det gir en økonomisk trygghet, og pengene kan for eksempel brukes til innskudd i bolig for dem når de blir større, svarer hun. 

Skrap MillionFlax her

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler