Molde kan sikre gullet

Det er ikke mange som tviler på at Molde tar seriegullet, selv om det ikke er helt klart. Men blir det tre poeng mot Strømsgodset, er tittelen i boks.

MER JUBEL? Molde-spillerne jublet etter 4-0 mot Strømsgodset 22. juni. Søndag betyr seier mot Godset at de kan feire seriegull.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:5. november 2019Endret:2. januar 2023

Molde leder med åtte poeng på Bodø/Glimt tre kamper før slutt. Målforskjellen er også såpass bra at det nok holder med ett poeng til, men for å være sikre på gull, trenger Molde tre poeng på søndag.

Men Strømsgodset er ikke "lett match".

Hvem scoret månedens mål i oktober? Se målene i videovinduet over og stem her!

Godset har siden ettersommeren kjempet heroisk for å unngå nedrykk fra Eliteserien. Etter 16 serierunder sto drammenserne med 10 poeng og lå desidert sist på tabellen. Opp til kvalifiseringsplass var det sju poeng.

På de 11 neste kampene er det blitt 16 poeng, og nå, tre runder før slutt, ligger Godset på kvalifiseringsplassen. Men med tanke på at de to lagene som ligger bak på tabellen, Mjøndalen og Ranheim, møtes i helga, kan Drammen-laget fort være på plass på direkte nedrykksplass om det ikke blir seier i Molde. U i 3050 vil nok være en liten drøm for Godset.

Her er resultater og tabell for Eliteserien

Med andre ord: Molde må gjennom et desperat Strømsgodset om det skal bli gullfeiring på Aker stadion allerede søndag 10. november. Men Norsk Tippings oddssettere tror det går greit - i skrivende stund er oddsen på Molde-seier 1,35.

Den omvendte kampen 22. juni var for øvrig danske Henrik Pedersens første som Godset-trener. Det endte med 0-4-tap.

Se Molde - Strømsgodset på Eurosport N søndag kl. 18.00 - spill på kampen her

Slik spilles den 28. runden i Eliteserien - merk at vi lørdag kveld får en generalprøve på cupfinalen:

Fredag  Kl. 19.00Brann - OddMax   Lørdag  Kl. 18.00Haugesund - Viking Eurosport N   Søndag  Kl. 18.00Kristiansund - Sarpsborg 08  Lillestrøm - Stabæk  Mjøndalen - Ranheim  Molde - StrømsgodsetEurosport N Tromsø - Vålerenga Kl. 20.00Rosenborg - Bodø/GlimtEurosport N

Relaterte artikler