Molde på topp 17. mai?

Med hjemmekamp selv og bortekamper på de nærmeste utfordrerne kan Molde i helgen sørge for å være garantert på tabelltopp 17. mai.

PÅ TOPP: Molde topper Eliteserien, ikke minst takket være 3-0 seieren mot Rosenborg.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:8. mai 2019Endret:2. januar 2023

Det er straks klart for 16. maifest på landets største fotballarenaer, men først skal vi gjøre unna en serierunde denne helgen. 

Molde har inntatt tabelltoppen med et forsprang på tre poeng - delvis fordi de to lagene bak, Bodø/Glimt og Odd, har én kamp mindre spilt. De tre lagene har avgitt like mange poeng. Men skulle Molde vinne i helgen og Glimt og Odd avgi poeng, vil Molde garantert feire 17. mai på tabelltoppen. Da spiller det ingen rolle om de går på en smell i Kristiansund 16. mai.

Se Molde - Mjøndalen på Eurosport N søndag kl. 18.00 - spill på kampen her

Her finner du resultater, tabeller og kommende kamper i Eliteserien

I bunnen av tabellen tok Rosenborg sin første seier forrige helg. Nå venter Lillestrøm, og den klassiske duellen på Åråsen innleder helgens serierunde lørdag kl. 18.00.

Se Lillestrøm - Rosenborg på Eurosport N lørdag kl. 18.00 - spill på kampen her

Slik spilles helgens Eliteserie-runde:

Lørdag  Kl. 18.00Lillestrøm - RosenborgEurosport N   Søndag  Kl. 18.00Haugesund - Bodø/Glimt  Molde - MjøndalenEurosport N Ranheim - Vålerenga  Sarpsborg 08 - Kristiansund  Tromsø - Odd Kl. 20.00Stabæk - BrannEurosport N   Mandag  Kl. 19.00Strømsgodset - VikingMax

Spill kampene på Langoddsen før de starter

Når kampene er i gang, spiller du på dem på Liveoddsen

 

Relaterte artikler