Molde tvunget til å vinne

Molde må vinne i Budapest tirsdag kveld for å ta seg til gruppespillet i Champions League - hvis vi da ikke får nok en 3-3 kamp - eller 4-4, 5-5 osv. 

VIDERE? Kan Leke James bidra til at Molde tar seg til gruppespill i Champions League?NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. september 2020Endret:2. januar 2023

Molde har muligheten til å nå gruppespill og millioner av kroner i Champions League, men lett blir det ikke etter at de spilte 3-3 i hjemmekampen mot Ferencvaros sist onsdag. 

Et nytt 3-3 gir ekstraomganger og eventuelt straffespark når lagene møtes i Budapest, men Molde-tap eller uavgjort med færre mål, vil sende Ferencvaros til det forgjettede land. Skulle kampen ende 4-4, 5-5 osv. vil Molde vinne på bortemål, men det er vel ikke så veldig sannsynlig med slike resultater?

Med andre ord - det er bare seier som gjelder for Molde. 

Se Ferencvaros - Molde på TV 2 tirsdag kl. 21.00 - her er kampen på Langoddsen

Molde reiser til Ungarn med en litt ubestemmelig form. De så ikke bra ut den første snaue timen i den første kampen mot Ferencvaros, men Erling Moes gutter kjempet seg tilbake og kunne/burde vunnet hadde det ikke vært for et par straffeavgjørelser av VAR.

Lørdag gikk imidlertid Molde på en smell i Eliteserien, da det ble 0-1-tap hjemme mot Sandefjord.

Er det Molde på sitt beste vi får se tirsdag kveld, kan det gå mot Norges første gruppespill i Champions League siden 2007/08.

Her er lagenes seneste resultater og form

Relaterte artikler