Montenegro-kampen: En liten finale - som må vinnes

En trøstesløs affære mot Tyrkia lørdag gjør at Norge allerede er på hæla i VM-kvalikgruppe G. Skulle det bli tap mot Montenegro tirsdag, ser det bekmørkt ut. 

TYDELIG: Ståle Solbakken er klar på at mye må forbedres før tirsdagens kamp mot Montenegro.Foto: NTB
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetForfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:28. mars 2021Endret:2. januar 2023

Landslagssjef Ståle Solbakken var oppgitt etter 3-0-tapet mot Tyrkia, og lot det skinne gjennom hva han var mest misfornøyd med: forsvarsspillet. 

- Du vinner ikke kamper internasjonalt med å forsvare deg sånn. Det er for tynt, sa Solbakken. 

Tirsdag 20.45: Montenegro - Norge, direkte på TV 2.

Kampen finner du på Langoddsen.

Finale

Norske medier var ikke akkurat rundhåndet med børskarakterene etter kampen, og det er åpenbart at Tyrkia-kampen var en skuffelse både for de involverte og den norske befolkningen.

Tyrkia har fått en kanonstart på kvalikspillet med seier over både Norge og Nederland. Norge er allerede litt på hæla. Og man risikerer å være akterutseilt før høsten, skulle man ikke få med seg tre poeng fra Montenegro-kampen.

- Vi må sørge for å vinne i Montenegro. Vi må tenke at det er en liten finale. Gjør vi det, er det liten mulighet til å komme tilbake i gruppa, sa Solbakken etter lørdagens tap.

Favoritter

Langoddsen er Norge er store favoritter til å sikre seg tre poeng. I skrivende stund står B til 1,77 i odds. Montenegro-seier står til 4,50.

Det skal bemerkes at Norge også var forholdsvis store favoritter mot Tyrkia. Hadde du tyrkisk seier på kupongen din fikk du 3,50 i odds.

Montenegro står med full pott etter sine to første kamper. De vant knepent mot Latvia onsdag kveld. Lørdag gjorde de som Norge og slo Gibraltar med tre mål.

Relaterte artikler