blogg

Møt oss på Arendalsuka!

I år arrangerer Norsk Tipping både frivillighetsfest og mottakerforum.

Hvert år myldrer det av politikere, organisasjonsfolk og næringslivstopper i Arendal uka rundt skolestart.Mona Hauglid/Arendalsuka
Forfatterbilde Norsk TippingStianSelandPublisert:16. januar 2023

De siste to årene har avlysning og restriksjoner spent beina under Frivillighet Norge og Norsk Tippings årvisse frivillighetsfest under Arendalsuka. Vi vet at mange har savnet arrangementet, som er en av få arenaer der frivilligheten møtes i hele sin bredde. Her samles frivillige fra både idrett, kultur, humanitær- og helseområdet til et uhøytidelig treff.

Festen holdes på Clarion Hotel Tyholmen mandag kveld 15. august, og er åpen for alle frivillige organisasjoner som er til stede i Arendal. Det blir mat og mingling, og politiske gjester på scenen.

Mottakerforum

For tre år siden arrangerte Norsk Tipping et dialogforum for overskuddsmottakere i Arendal. Deltakerne ble bedt om å utfordre oss på hva som er Norsk Tippings viktigste oppgaver i årene framover. Det ble en veldig konstruktiv seanse – og så vellykket at vi gjentar arrangementet også i år. Seansen går av stabelen tirsdag 16.august kl. 12 på Clarion Hotel Tyholmen. Overskuddsmottakere vi vet befinner seg i Arendal vil få en invitiasjon. Kontakt gjerne artikkelforfatteren hvis vi skulle ha oversett noen.

«Sykkelturen» i mål

Flere av tiltakene Norsk Tipping sponser presenterer seg også i Arendal. Vi er partner for den store «Sykkelturen» som Norges Frivilligsentraler har arrangert fra Nordkapp til Arendal i anledning frivillighetens år. Sykkelturen er temaårets største signalarrangement, med fokus på blant annet bærekraftige byer og lokalsamfunn. Vi kommer til å være tilstede både på Sykkelturens livekafé på Tyholmen Frivilligsentral mandag, og på turens avslutningsmarkering på bærekraftscenen i kulturhuset Kilden blir det både kunstnerisk innslag, panelsamtale og filmklipp fra turen. Konferansier er – selvfølgelig – Dag Otto Lauritzen.

Like muligheter

Norsk Tipping er også en langvarig partner for både idretts- og kultur-Norges arbeid med like muligheter. Arbeidet på kultur- og idrettssiden har pågått hver for seg – men i år starter Olympiatoppen og Talent Norge sammen et pionerarbeid på tvers av de to sektorene. I et femårig program skal de samarbeide om Like muligheter for de største talentene innen kunst, kultur og idrett uansett kjønn, etnisitet, og funksjonshemming. Dette blir spennende, og du kan høre mer om det i Samfunnsteltet torsdag 18. august kl 20.30.

Mye pengespillpolitikk

Årets program er dessuten rene festen for oss som er interessert i pengespillpolitikk. Vi planlegger å få med oss

Vil du ha tak i oss denne uka? Ta kontakt på samfunnskontakt@norsk-tipping.no

 

Relaterte artikler