Mye på spill den fjerde serierunden

Flere potensielt avgjørende kamper spilles i den fjerde serierunden når Vålerenga tar imot Avaldsnes, LSK Kvinner møter Klepp og Lyn og Kolbotn barker sammen i løpet av helgen.

Det er duket for den fjerde serierunden.
Norsk Tipping
Publisert:23. juli 2020Endret:2. januar 2023

Det står mye på spill når den fjerde serierunden går av stabelen.

TV-kampen: Stefanovic straffer sine tidligere lagvenninner?

Fredag: Vålerenga – Avaldsnes, Intility arena (19:45, NRK2)

 Den fjerde serierunden åpner med et deilig toppoppgjør når Vålerenga tar imot Avaldsnes på Intility fredag 19:45. Etter å ha tapt i seriestarten mot Sandviken (2-3), har Vålerenga slått sterkt tilbake – og vant borte mot Klepp sist etter en imponerende snuoperasjon. Avaldsnes er poenget foran, og vant 1-0 hjemme mot Arna-Bjørnar i vestlandsderbyet.

Forrige sesong møttes lagene tre ganger. Det første oppgjøret endte 2-2 da Vålerenga gjestet Avaldsnes, der blant andre Dejana Stefanović scoret for Avaldsnes. Hun er nå Vålerenga-spiller, og møter her sine tidligere lagvenninner.

Kampen ser du som nevnt hos NRK2 på fredag. Med kampstart 19:45. 

Tøff oppgave for Røa i jakten på poeng

Lørdag: Røa – Sandviken, Røa kunstgress (11:30, direktesport)

Røa led et nytt tap i forrige serierunde mot LSK Kvinner (1-5), og det har ikke vært noen god start for Geir Nordby og hans jenter. Det som derimot var mer overraskende, var Sandvikens uavgjortresultat mot Lyn på hjemmebane. De aller fleste hadde de som store favoritter i den kampen, noe de ikke klarte å innfri.

Innbyrdes mellom disse lagene er det ingen tvil om hvilket lag som har overtaket. Med 10 seire på 16 kamper, har Røa en lang og god rekke med resultater mot Sandviken, som kun står med to seire på 16 forsøk. Heller ikke forrige sesong klarte Sandviken å ta skalpen på Røa.

 Det var nemlig Røa som vant i Bergen 2-0, mens det i Oslo endte 2-2. Der ledet Røa 2-0 før Sandviken til slutt klarte å komme tilbake i kampen og sikre ett poeng.

Kampen kan du følge lørdag klokken 11:30 via direktesport.

«Sekspoengerskampen»

Lørdag: Lyn – Kolbotn, Kringsjå kunstgress (14:00, direktesport)

I forkant av denne sesongen var begge disse to lagene spådd å kjempe i bunnen av tabellen, og etter tre serierunder kan det også se ut som de kommer til å gjøre det. Lyn står med ett fattig poeng etter å ha levert en imponerende prestasjon borte mot Sandviken sist, mens Kolbotn overrasket i de to første rundene mot Klepp og Avaldsnes, før det ble tap mot Rosenborg forrige runde. 

Disse to lagene har faktisk ikke noen spesielt lang historikk å vise til innbyrdes. Kun fire oppgjør er registrert, og til tross for at Lyn står med null seire på disse oppgjørene, har kampene vært svært jevne. 1-0, 0-1, 0-0 og 0-0 er fasit på de fire møtene mellom disse to lagene. Det er tett og jevnt, og med viktigheten av denne kampen, er det vel ikke utenkelig at vi igjen får se et intenst og nervepirrende oppgjør.

Kampen kan du følge lørdag klokken 14:00 via direktesport.

Relaterte artikler