jokervinnerhistorie

- Nå drypper det på barn og barnebarn

Jokeren sørget for over tre millioner kroner til Vestfold onsdag. Vinneren ser fram til å glede både barn og barnebarn.

FULLKLAFF: Nå er over tre millioner Joker-kroner på vei til Vestfold, sier programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:4. april 2018Endret:2. januar 2023

Det var en Tønsberg-mann i begynnelsen av 70-årene som ble trukket ut som Joker-kandidat denne onsdag 4. april. Han spilte Joker hos Narvesen på torget i Tønsberg tirsdag formiddag, og dagen etter fikk han telefonen fra Hamar.

- Oj, det var veldig hyggelig å høre, sa  mannen da vi fikk ham på tråden.

Han hadde ikke anledning til å være med på trekningen på TV, så jobben med opp/ned-valgene ble overlatt til vår datamaskin Embla. 

Det gikk veldig bra.

Inngangspremien var på 625.000 kroner, og den steg og steg ettersom Embla valgte rett på de tre første tallene. Da vi kom til det fjerde tallet, en 7-er, dukket likegodt jokeren opp, og Tønsberg-mannen spratt helt til topps på premiestigen.

Nå er 3.126.000 kroner på vei til Vestfold.

- Det er helt fantastisk. Det er vanskelig å finne ord, men jeg tenker vel at det kommer til å falle litt på barn og barnebarn. Og så kona, da naturligvis, smilte den nybakte Joker-millionæren fra Tønsberg.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler