grasrottrener

Nå kan DU vinne drømmelanghelg med Solskjær og Manchester

Norsk Tipping og Drømmetanken serverer en lang drømmehelg på "Drømmenes teater" - der noen heldige personer i tillegg får møte Ole Gunnar Solskjær. Kanskje er du en av dem?

DRØMMEHELG: Sesongavslutningen på "Drømmenes teater" og et møte med Ole Gunnar Solskjær er noe av det som venter de heldige som blir trukket ut.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalForfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:23. april 2019Endret:2. januar 2023

For mange nordmenn er det en drøm å oppleve Manchester United på nært hold. Pluss på en omvisning på Old Trafford og et møte med sjefen sjøl, Ole Gunnar Solskjær, så skulle det være komplett. 

Gjennom Drømmetanken kan både de med og uten trenerambisjoner søke om å få denne helt unike fotballopplevelsen - som finner sted i Manchester, England lørdag 11. mai til tirsdag 14. mai. 

-  Vi ønsker å gi drømmen en sjanse til alle som søker, og er vi er sikre på at de som velges ut vil få være med på en unik opplevelse de sent vil glemme, sier rådgiver Preben Stai i Norsk Tipping.

Grasrottrener og vennegjeng

Norsk Tipping velger ut totalt åtte personer:

  • Fire grasrottrenere (personer som har gjennomført minst del 1 av grasrottrenerkurset og være trener for et aldersbestemt lag i sin klubb. Søk her

  • En vennegjeng på fire personer - der vinneren får ta med seg tre venner. Søk her

I begge "kategorier" søkes det om plass via Drømmetanken - der du forteller om hvorfor du/dere bør få en tur til Manchester.

- De fire grasrottrenere får virkelig mulighet til å hente inspirasjon og motivasjon de kan bruke i trenerhverdagen, i tillegg til en svært spesiell opplevelse. Vennegjengen blir også garantert flere store opplevelser, sier Stai. 

Møter Solskjær rett etter ankomst

Avreise er altså lørdag 11. mai. For både vennegjengen og grasrottrenerne blir dette en hektisk dag. Etter ankomst Manchester venter et møte med Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. I tillegg blir det omvisning på Old Trafford. 

Søndag er det klart for sesongens siste kamp, når Solskjærs tidligere klubb Cardiff gjester Old Trafford. Her sitter Drømmetanken-vinnerne selvsagt på tribunen. Her kan det i tillegg bli mulighet til å treffe en og annen tidligere United-profil. 

Mandag er det fullt opplegg for de fire grasrottrenerne, med tur til Uniteds treningsanlegg Carrington. Her tilbringes dagen med omvisning på anlegget, samt at man får et innblikk i treningsarbeidet gjennom møte med trenere tilknyttet klubben. For vennegjengen er mandag satt av til utforsking av Manchester by. 

Tirsdag 14. mai går turen tilbake til Norge. 

Send inn din søknad til Drømmetanken nå!

Norsk Tipping dekker reise, kost og losji. En representant fra selskapet vil være med på turen. 

Relaterte artikler