lotto

Nå kan filmen om Lotto-millionær Sjetil vinne Gullfisken!

Lotto-reklamer er ikke som andre reklamer?

LOTTO-SJETIL: Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer. Det gjelder også for Sjetil.Einar film
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:25. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Har du sett Lotto-reklamen om «Sjetil», som hele livet har slitt med kj-lyden? Når han vinner i Lotto, bestemmer han seg for å bruke pengene på å innføre sj-lyden der han kan. Han får for eksempel laget sin egen sjyllingsjøttdeig sammen med Coop, sjøper opp en sjøreskole og tar med dama på Saga Sjino.

  • Hva synes du om filmen? Se den øverst i artikkelen.

Reklamen om Sjetil har mange andre også sett, og juryen i reklamekonkurransen Gullfisken liker filmen så godt at de har gitt filmen en Sølvfisk. Dermed er «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer»-filmen med Sjetil i hovedrollen med og kjemper om å vinne Gullfisken for 2019.

- «Sjetil» er en klassisk, men likevel uventet underdog-historie. Tenk at Lottos vei inn mot en yngre målgruppe skulle bli gjennom en språkdebatt  og at det kunne bli så underholdende! Filmen er lett å like og humreverdig hele veien. Et rikt univers som i tillegg er tatt ut i live. Bra jobbet, skriver juryen i sin begrunnelse.

Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping er strålende fornøyd med Sølvfisken.

 - Vi er sjempefornøyde og dette er sjempestas! Vi har tre Gullfisker på konseptet «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer» fra før. Forrige gang vi fikk sølvfisk var i 2015, så det begynner å bli en stund siden. Da smakte dette veldig godt, sier Liberg.

Om Sjetil går fra Sølvfisk til Gullfisk gjenstår å se. Vi krysser fingrene for en sjempespennende utdeling av Gullfisken

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 11 906 955

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 179 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2022: 298 (149 + 149 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 15 181 140 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler