aktuelt

Nå reiser vi til vinnerkommune tre! Bor du der?

Telefonen fra Hamar blir med videre i jakten på hvor den neste vinneren bor. Nå reiser vi til vinnerkommune tre, bor du i kommunen? Da kan du vinne 100.000 og en ekstra stor lommebok. 

HVOR SKAL VINNEREN BO? Nå tar vi med Telefonen fra Julehuset i Frogn kommune til vinnerkommune tre.Mari Øverland
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:15. mars 2019Endret:2. januar 2023

Hvor bor vinner nummer tre? Jo, vedkommende bor i Ålesund kommune. Nå tar vi med oss Telefonen fra Hamar til Ålesund for å trekke den tredje vinneren i "Hvor skal vinneren bo?".

Påmeldingsfrist

Ved utrekk av kommune, fredag 15. mars, var det 2835 påmeldte fra Ålesund. Det vil si en vinnersjanse på 1:2835 per fredag 15. mars klokken 12:00. Dette kan endre seg frem til 19. mars klokken 12:00. Da går fristen for påmelding ut.

Er du fra Ålesund og vil vinne 100.000 kroner? Meld deg på innen 19. mars klokken 12:00 for å være med i trekningen.

Den 19. mars klokken 18:00 ringer vi vinneren i Ålesund direkte på Instagram. Du kan følge oss her.

Ålesund er den siste vinnerkommunen i "Hvor skal vinneren bo?". Det har vært et eventyr å bli kjent med Båtsfjord og Frogn kommune. Nå gleder vi oss til å besøke Ålesund og ikke minst treffe den aller siste vinneren i "Hvor skal vinneren bo?".

Hvor bor vinnerne?

  1. Aid Sigrunn i Båtsfjord kommune

  2. Silje i Frogn kommune

  3. Ålesund kommune, vinner i kommunen trekkes 19. mars

Til alle som ikke bor i Ålesund, bedre lykke til neste gang! Takk for alle som har engasjert seg. Neste gang kan det bli din tur. Se opp for konkurranser som dette. De dukker opp rett som det er. 

Vi gleder oss til å bli kjent med den siste kommunen i "Hvor skal vinneren bo?"

Følg med på våre Facebook-sider for vinnervideo fra både Båtsfjord og Frogn. Her vil også vinnervideo fra Ålesund dukke opp etter vårt besøk. Du finner oss på Facebook her.


Konkurransereglene finner du her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice her.

(Vinnersjansen for resterende trekninger er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som bor i den trukne kommunen)


Relaterte artikler