Nå spilles ESL Pro League online

ESL Pro League er regnet som CS:GO sitt svar på Champions League og er et av årets høydepunkter når det gjelder Counter Strike. Du kan spille på ESL Pro League på Langoddsen. 

ESPORT: 24 av de beste lagene i verden møtes i gruppespillet i ESL Pro League. TV2 Sumo sender kampene og de er spillobjekter på Langoddsen.Norsk Tipping/Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:19. mars 2020Endret:2. januar 2023

24 av de beste lagene i verden møtes til dyst i gruppespillet i ESL Pro League de neste ukene, før vinnerne skal kåres den 9. april.

Nordmenn blant spillerne

Det er verdt å merke seg to spillere, som man kan finne det naturlig å heie litt ekstra på. Blant de norske spillerne finner vi Håkon «rain» Nygaard som spiller for FaZe Clan og Joakim «jkaem» Myrbostad som spiller på det amerikanske laget 100 Thieves. 

TV2 Sumo sender alle kampene direkte gjennom hele perioden.
Spill på oddsen her.

Spilles uten publikum

Selv om vi ser at mange kamper i tradisjonelle idretter blir avlyst eller utsatt, går både nasjonal og internasjonal E-sport noenlunde normalt. 

Da Natus Vincere vant finalen i Intel Extreme Masters i Katowice den 1. mars gikk kampen foran en tom sal. Samme typen tiltak gjøres nå også for ESL Pro League som etter planen skulle spilles foran publikum både i Europa og USA. Nå må turneringen spilles utelukkende online.

Med unntak av en liten omrokkering i gruppene vil kampene gå som normalt. Gruppespillet startet allerede mandag 16. mars, og vil fortsette de neste ukene frem mot finalen den 9. april.

I dag spilles det blant annet kamp mellom vinnerne av IEM i Katowice, Natus Vincere mot det tyske laget BIG.
Se kampen på TV2 Sumo klokken 18.20 i kveld.
Spill på oddsen her

 

 

Relaterte artikler