Nå starter Get-ligaen - dette er den største favoritten

Torsdag droppes den første pucken i Norge. En kjempe på vestlandet vil reise seg, mens debutantene i nord trolig får det tøft.

ODDSFAVORITT: Henrik Holm (t.h) og Stavanger Oilers er oddsfavoritten til å bli norgesmester.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:9. september 2019Endret:2. januar 2023

Torsdag braker det løs med den nye hockeysesongen I Norge. Get-ligaen består igjen av ti lag og i år er det to nykommere også. Narvik og Grüner overrasket begge i kvalifiseringen i vår og sørget for Ringerike må ta den tunge veien ned.

Torsdag 19.00: Narvik - Storhamar, direkte på TV 2 Sport 2.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Stavanger Oilers tok seks strake kongepokaler fra 2012-2017, men nå har storklubben gått to år uten å spille finale.

Hvem vinner GET-ligaen (inkl. sluttspill)?

  • Stavanger 2,45

Gullheltene Dan Kissel og Tommy Kristiansen er hentet "hjem" til oljebyen. Nå er det kun gull som er godt nok. Trener Todd Bjorkstrand går løs på sin andre sesong ved roret.

  • Storhamar 2,65

Forrige sesong endte med en noe skuffende sølv i sluttspillet. Fredrik Söderström har reist videre. Nå er det den finske duoen Miikka Elomo og Petteri Nummelin som skal lede Hamar-laget. En del utskiftninger før sesongen. Blant annet skal Luka Gracnar ta over for Oskar Östlund i buret.

  • Frisk/Asker 4,25

Fjorårets Norgesmester. Sleit i serien i fjor, men løftet seg voldsomt da det gjaldt som mest. Sterke bakover med Dahlberg i målet og Henrik Ødegaard og Christian Kåsastul på backene. Par nye importer som har sett gode ut i CHL, selv om laget har tapt sine kamper.

  • Vålerenga 7,50

Ask, Csiszar, Espeland, Laumann Ylven og Ahlholm er blant de som har forsvunnet. Ser svakere ut på papiret enn tidligere. Vant seriespillet sist, men røk mot Asker i semifinalen. Siste sesongen i Furuset Forum.

  • Lillehammer 20,00

Trener Mikael Kvarnström er borte. Assistenten Pär Torstensson skal lede laget. Stephan Vigier er tilbake i klubben, mens Joey Benik er blant de som har forsvunnet.

  • Sparta Sarpsborg 30,00

Veteranen Niklas Roest er eneste spilleren i klubben over 30 år. Tommy Kristiansen har dratt, mens blant annet Eirik Børresen har returnert.

  • Stjernen 50,00

Mye rot og poengtrekk de siste årene. Nå virker Stjernen endelig å være litt på rett vei. René Hansen skal lede laget. Andreas Heier tilbake etter opphold i Sverige og Vålerenga.

  • Manglerud Star 200,00

Vært avhengige av importer de siste årene. Nå satses det mer norsk. Kjetil Martinsen er tilbake i sin gamle lekegrind. Mathias Trygg mistet store deler av forrige sesong grunnet skade. Meldt frisk nå. Ole Morten Furuseth og Oscar Fröberg danner keeperduoen.

  • Narvik 500,00

Narvik er GET-ligaens nyeste bekjentskap. Klubben som spiller sin hjemmekamper i Nordkraft Arena skal for første gang spille på det øverste nivået. Henry Acres trener laget. Stammen spilte 1. divisjon i opprykkssesongen.

  • Grüner 500,00

Oslo-klubben Grüner er tilbake på det øverste nivået for første gang siden 1977. Grüner ble nummer to i forrige sesongs 1. divisjon. I kvaliken kom de seg foran Ringerike. Selv om de nå skal spille på det øverste nivået, satses det ikke deretter. Ingen spillere i klubben er profesjonelle og klubben er tippet på 10. plass av samtlige eksperter.

Her finner du spillet på Langoddsen!

Relaterte artikler