Nå starter jakten på en semifinale

Frankrike er ute, mens regjerende verdensmester Danmark er i trøbbel. Vinner Norge mot Portugal i kveld, går de inn i hovedrunden med full pott.

MER JUBEL? Portugal venter Norge i Trondheim Spektrum i kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:14. januar 2020Endret:2. januar 2023

For kveldens oppgjør mot Portugal blir en ren gruppefinale. Vinneren tar med seg to poeng inn i hovedrunden. Taperen går også videre, men tar med seg null poeng.

20.30: Portugal - Norge, direkte på TV 3.

Frankrike ble sendt ut av turneringen søndag da Sander Sagosen & co. viste seg fra sin beste side. 

I hovedrunden møtes de to beste lagene fra tre grupper. De to beste tar seg til en semifinale. Derfor er kveldens kamp ekstra viktig. For Norge er sikret full pott før de fire neste kampene med seier.

På Langoddsen er Norge store favoritter. 1,20 står norsk seier til. Mens en portugisisk seier står til hele 5,75.

Portugal har overrasket så langt i mesterskapet. De slo Frankrike i åpningskampen før de fulgte opp med en tremålsseier mot Bosnia-Hercegovina.

Så gjenstår det å se hvordan portugiserne takler et fullsatt Trondheim Spektrum som skal støtte vertsnasjonen.

Hva tror du? Spill på Langoddsen!

Danskene i trøbbel

I hovedrunden venter trolig Island og Danmark for Norge. Danskene som tok VM-gullet på bekostning av Norge for ett år siden, er langt fra videre.

Så langt har danskene bare tatt ett poeng. Slår de Russland i sin siste kamp samtidig som Island slår Ungarn, går de videre med null poeng i hovedrunden.

Den siste gruppen som skal inn i hovedrunden i Malmö med Norge er gruppe F. Der står Slovenia med full pott etter to runder, mens Sverige og Sveits har to hver.

Relaterte artikler