nabolaget

Vant 1. mill. i Nabolaget: - Nå gråter jeg litt, jeg

Det ble nesten litt for mye for fredagens hovedvinner i Nabolaget da Norsk Tipping ringte for å fortelle at han var blitt millionær.

EN KVELD MAN HUSKER: Fredagens Nabolaget-vinner satt ute og spiste middag med kjæresten da "Norsk Tipping" lyste opp på telefonen.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:14. mai 2021Endret:3. januar 2023

Det må nesten være lov å kalle det en perfekt slutt på en perfekt kveld, når man er ute og nyter en bedre middag med kjæresten for å feire at pandemien er i ferd med å slippe taket - og så ringer Norsk Tipping med millionbeskjed på toppen. - Tøyser du? Nå begynner jeg nesten å gråte. Det er helt utrolig, utbryter den glade drammenseren i 60-årene, som ønsker å være anonym. 

Ute for å feire  

Den nybakte millionæren, som for anledningen var i Fredrikstad med sin forlovede, var svært beveget imens nyheten sank inn. - Du skulle bare visst hvor glad jeg er. Tusen, tusen takk! Kjæresten min og jeg er ute og feirer at verden åpner seg rundt oss med en god middag, og så ringer du på toppen. - Dere har en bra kveld da, med andre ord? - Gjett om vi har, og den ble ikke dårligere nå. Dette må være det flotteste jeg har opplevd siden barna mine ble født. Nå gråter jeg litt, jeg, humrer han. 
Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. - Dette er sånn man drømmer om at kanskje kan skje, og så ringer du. Den nybakte millionæren fortalte han har spilt Nabolaget omtrent siden starten, og at han har levert den samme Lotto-rekka siden 1988. I tillegg hadde mannen lagret Norsk Tippings vinnernummer, og var derfor fullt klar over hvem det var som ringte. - Da jeg så at det var Telefonen fra Hamar så fikk jeg nesten litt fnatt. Nå må det feires!

Hytte i Sverige

Med mange barnebarn, bil som er moden for utskifting, og hytte i Sverige, blir det neppe noe problem for den nye Nabolaget-millionæren å legge planer for fredagsmillionen. Særlig til hytta er lengselen stor. - Vi liker oss veldig der, men vi har ikke fått reist dit på en stund. Vi lengter nok etter å komme dit, men vi har da klart oss så langt. Nei, disse pengene skal vi bruke til å gjøre oss sjøl og noen andre glad, sier han fornøyd.  - Dette var kvelden sin, det. Jeg er ganske rolig nå, men vi må nok sitte her og se hverandre inn i øyene litt til vi har fordøyd det. Vinnerkupongen ble kjøpt hos Gamlebyen Frukt og Tobakk. Norsk Tipping gratulerer! 
Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens vinner-nabolag

Kvelden bød som vanlig på fem andre vinnernabolag, der hovedvinnerne vant 100 000 kroner hver:

  • Stokke i Vestfold og Telemark

  • Tjøme i Vestfold og Telemark

  • Tennfjord i Møre og Romsdal

  • Kleppestø i Vestland

  • Bardu Troms og Finnmark

Her er kveldens trekningsresultater

Mange vinnere i Nabolaget

Det er ikke bare hovedvinneren av hovedtrekningen i Nabolaget som vinner en fin premie. Hans fem nærmeste spillende naboer kan også glede seg over en premie på 100 000 kroner hver, og i tillegg ender fem andre Nabolaget-spillere kvelden med 100 000 kroner ekstra på konto. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler