vikinglotto

Nå spilles det om ca. 116 millioner - er du med?

Kulemaskinen på Hamar er klar for å trekke nye tall på onsdag. Da kan du vinne ca. 116 millioner kroner.

VIKINGLOTTO: Potten er nå stor - den lyder nemlig på ca. 116 millioner kroner.Foto: Marthe Stenberg
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:28. september 2019Endret:2. januar 2023

Drømmer du om å vinne stort? Onsdag har du muligheten til akkurat det.

Solid førstepremiepott

Ettersom det ble jackpot forrige onsdag, la førstepremiepotten godt på seg til denne uka. Onsdag 2. oktober kan du vinne ca. 116 millioner kroner dersom du er alene om å ha 6+1 rette. 

Får vi nok en ny norsk mangemillionær?

Tidligere i september sikret flere norske spillere seg millionpremie - og kan nå smykke seg med tittelen Vikinglotto-millionær. Forrige onsdag delte to nordmenn andrepremiepotten. Uken før jublet kokken Ivar og en mann fra Hedmark da de ble Vikinglotto-millionærer, og for bare tre uker siden vant den 19 år gamle studenten 6,6 millioner kroner.

For ikke å snakke om mannen i 20-åra som vant 101 millioner kroner.

- Det er ubeskrivelig - med mange tanker som flyr rundt i hodet.  Jeg er veldig, veldig glad - men samtidig er det en rar følelse - og som sagt er den vanskelig å beskrive. Dette vil vel endre livet mitt, men jeg klarer ikke helt å se hvordan ennå. Det er ikke slik at jeg hadde regnet med å vinne 100 millioner kroner på en onsdag - og satt med planene klare, sa han til Norsk Tippings vinnerteam.

Blir du den neste Vikinglotto-millionæren?

Høy Joker-pott

Dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat på onsdag, kan du vinne ca. 4,5 millioner kroner dersom du klatrer helt til topps på premiestigen. Kandidaten blir trukket ut tilfeldig blant alle som har spilt Joker. Husk å levere Joker innen klokken 18:00 på onsdag, så er du med i trekningen.

Spill Joker her!

Lykke til!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste? Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill. Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler