nabolagetvinnerhistorie

Fikk ikke "lov" av kona å ta million-telefonen

- Kona sa det sikkert var noe jobbgreier, så jeg fikk ikke lov å ta telefonen. Men nå vet jeg, gliste mannen som ble Nabolaget-millionær fredag 1. november.

VED FJORDEN: Nabolaget-millionæren er hjemmehørende i Svelvik kommune ved Drammensfjorden.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:1. november 2019Endret:2. januar 2023

Det var en mann fra Svelvik i Vestfold, men snart i Drammen i Viken, som stakk av millionpremien i Nabolaget-trekningen den første dagen i november. Men vi fikk ikke svar hos mannen fredag kveld. Lørdag tok han imidlertid telefonen, og da fikk vi forklaringen:

- Sikkert noe jobbgreier

- Vi hadde gjester og satt og hygget oss da mobilen ringte. Kona sa at det sikkert var noe jobbgreier og at jeg ikke skulle ta den. Så jeg hørte på henne. Men da det hadde ringt for tredje gang, sjekket jeg nummeret, og det var jo ikke jobb, smilte mannen, som bor på Nesbygda rett ved kommunegrensa mot Drammen.

Han forsøkte å ringe tilbake til vårt millionærnummer 625 60 000, men det er et nummer vi ikke svarer på, så du treffer kun en telefonsvarer med en hyggelig beskjed om at du kanskje har vunnet en storpremie.

Blomster til kona

- Den beskjeden spilte jeg av mange ganger på høyttaler for resten av selskapet, og det ble det stemning av, forklarte mannen, som fikk den endelige beskjeden ved å kontakte vår kundeservice lørdag formiddag.

Man han beholdt beina på bakken.

- Ja, det er nesten litt rart, men jeg ble veldig rolig. Og jeg har ikke begynte å bruke premien enda - ja, bortsett fra at jeg kjøpte blomster til kona, da, smilte den nybakte Nabolaget-millionæren.

Nabolaget har daglige trekninger - spill her

5 x 100 000

I tillegg til millionvinnerens nabolag, trakk vi som vanlig også ut fem andre nabolag med 100 000 kroner i hovedpremie. Dette er vinnerne 1. november:

 • Mann fra Elverum - leverte med mobilappen fredag morgen

 • Kvinne fra Kongsvinger - leverte hos Bunnpris Rasta 21. oktober

 • Kvinne fra Oslo - leverte med mobilappen 14. oktober

 • Kvinne fra Oslo - leverte med mobilappen 27. oktober

 • Kvinne fra Stord - leverte med mobilappen fredag ettermiddag

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Hva er Nabolaget?

Er du usikker på hvordan spillet Nabolaget fungerer? Her får du noen forklarende fakta: 

 • På fredag er det hovedtrekning i Nabolaget, hvor en hovedvinner i et uttrukket hovednabolag sikrer seg 1 million kroner.

 • Hovedvinnerens naboer vinner summer fra 100 000 kroner til en femtilapp.

 • På fredag trekkes også fem andre vinnernabolag, hvor hovedvinner vinner 100 000 kroner, og naboene alt fra 10 000 kroner til en femtilapp.

 • De resterende dagene i uka er det også trekninger - da vinner hovedvinner 10 000 kroner. 

 • Det betyr at du for en femtilapp kan være med i trekninger hver eneste dag i en hel uke.

 • Totalt har du 14 vinnersjanser, med hovedtrekning på fredag og en trekning de resterende dagene.

Nabolaget er med andre ord spillet for deg som ønsker trekninger ofte, vil ha mange vinnersjanser og ikke minst, drømmer om å vinne 1 million kroner. Høres dette ut som noe for deg? Da burde du spille Nabolaget. Her kan du levere Nabolaget Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler