nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: -Det er det verste jeg har hørt

Millionpremien i Nabolaget gikk denne uken til en glad kvinne fra Drammen. Fem av naboene hennes som også hadde spilt Nabolaget kunne juble for 100.000 kroner hver. Det kunne også fem andre nabolag forskjellige steder i landet. 

NABOLAGET: Drammen ble ukens hovednabolag og fikk millionvinneren og fem hundretusenkronersvinnere, men også Eidsvoll, Larvik, Hamar, Sandefjord og Moss slo til.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:1. februar 2019Endret:2. januar 2023

- Det er det verste jeg har hørt! Er dette sant? En million kroner?
 Kveldens millionvinner fra Drammen var svært overrasket over den gode beskjeden om at hun var kveldens hovedvinner i Nabolaget og hadde blitt millionær.

Millionen gikk til Drammen

- Men da har vel naboene mine vunnet en masse også da? Nei, så koselig. Ja det var moro. Jeg koser meg med å spille litt jeg. Det liker jeg godt, men jeg tror ikke det blir den store feiringen i kveld. Noe sprell skal jeg nok finne på, men i Drammen er det så ille snødrev at jeg orker ikke gå ut, så det får bli senere, sa Drammenskvinnen og lo godt. 

Marsipan til kvelds

- Det jeg kunne tenkte meg nå var faktisk å feire med kake. Lukket valnøtt med marsipan og sånne gode greier i kremen, har du smakt det? Det kunne jeg tenke meg nå, sa den nybakte millionæren fra Drammen, som ikke hadde de største planene umiddelbart, men som gjerne kunne tenke seg å glede familien. 

Det drypper på barna

- Jeg skal dele litt litt med familien, ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre for premien. Jeg regner med at barna mine vil bli glade for å få litt hjelp og støtte, sa den nybakte millionvinneren fra Drammen, som ønsket å være anonym.

Vi gratulerer!


Spill Nabolaget og bli med i trekningene, du også!

 

Kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Drammen at naboene kunne juble i kveld! Fem andre vinnernabolag er nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner.

  • Eidsvoll Verk

  • Larvik

  • Hamar

  • Sandefjord

  • Moss

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka for kun en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90.000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler