nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Sånn man bare drømmer om

En kvinne fra Malm i Trøndelag ble fredagens millionvinner i Nabolaget. I tillegg fikk fem andre nabolag seg en hyggelig start på helgen.

HØSTENS FØRSTE: Høstens første hovedvinner i Nabolaget ble en kvinne fra Malm i Trøndelag.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:2. september 2022Endret:3. januar 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Fredagens heldigste ble en kvinne fra Malm i Trøndelag. Hun vant ukens hovedpremie og kan glede seg over at 1 million kroner er på vei til hennes konto.

Millionvinneren: - Det lønte seg å levere kupongen i dag

- Nei! Er det sant? spør den ferske Nabolaget-millionæren når Norsk Tipping ringer for å gratulere fredag kveld.

Kvinnen satt hjemme alene mens hun ventet på at familien som var ute en tur skulle komme inn igjen.

- Det er så bra. Jeg må fortelle det til dem da de kommer inn igjen, sier kvinnen glad.

Kvinnen forteller at hun ikke er noen fast Nabolaget-spiller, men at hun i dag bestemte seg for å spille.

- Jeg spiller Nabolaget litt sporadisk, men i dag fant jeg ut at jeg skulle levere en kupong. Det viste seg jo å være ganske lurt det, sier kvinnen med latter i stemmen.

- Man spiller jo fordi man håper å vinne, men det er jo ikke ofte man vinner. Dette er virkelig sånn man bare drømmer om, humrer kvinnen.

Hva premien skulle gå til hadde hun ingen konkrete planer om. 

- Vi har en ganske fin bil, nytt hus og lite gjeld, så det må kanskje bli noen kroner til barna mine, avslutter kvinnen.

Kupongen ble kjøpt hos Coop Prix Malm

Vi gratulerer!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse på fredagskvelden. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Malm:

  • Søgne i Agder

  • Hunndalen i Innlandet

  • Hof i Vestfold og Telemark

  • Oslo

  • Kirkenær i Innlandet

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 9. september er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler