nabolagetvinnerhistorie

Mann fra Innlandet ble Nabolaget-millionær: – Passer bra

Hovedvinneren i Nabolaget pleier egentlig ikke å ta telefonen når ukjente ringer, men samtidig var det liksom noe litt kjent med  nummeret som dukket opp på skjermen fredag kveld...

TA TELEFONEN: Dersom det ringer fra 625 60 000 er det ingen grunn til ikke å ta telefonen. Da venter det kun gode nyheter.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. juni 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det ingen gjetting involvert: Her er det kun egen adresse som gjelder, og denne gangen stoppet pila hos en heldig mann i Gjøvik. Han var på besøk hos familie da mobilen plutselig begynte å dure og nummeret 625 60 000 lyste opp på skjermen.

Bra timing

– Åh, utbryter den heldige perplekst når han mottar nyheten om at han akkurat har vunnet 1 million kroner. Her fikk faktisk åpningsreplikken gå et par repriser før han fikk summet seg og dermed fikk frem litt flere ord. Kveldens heldige kunne fortelle at han pleier å spille Nabolaget noenlunde fast, men at han dette til tross ble ganske overrasket.

– Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da du ringte. Jeg pleier egentlig ikke å svare når det ringer fra ukjent nummer, men så gikk det opp for meg at jeg hadde sett akkurat dette nummeret før. Jeg får jo Nabolaget-SMSer fra det hver uke, så det var jo noe kjent tross alt, forklarer den glade vinneren.

Timingen på millionpremien var helt framifrå, kunne han fortelle: Årets ferietur er nemlig rett rundt hjørnet.

– Jeg holder meg innenlands da jeg skal på fisketur. Jeg har også et barnebarn som skal til å begynne å studere, så det vanker nok fort noe der også. Familien sitter her og gliser, humrer han.

Flere vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren i Nabolaget som kan glede seg over premie på fredagskvelden. Gjøvikenserens nærmeste naboer kan nå fryde seg over premier på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. Det kan også heldige spillere i fem andre nabolag. I kveld ble det trukket ut fem adresser fra disse stedene (i tillegg til nabolaget i Gjøvik):

  • Trondheim

  • Båstad i Viken (tidl. Indre Østfold)

  • Fenstad i Nes, Viken (tidl. Akershus)

  • Sarpsborg i Viken

  • Sarpsborg (ja, det ble faktisk to adresser herfra!)

Vi gratulerer alle kveldens vinnere!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Slik oppretter du abonnement 

Visste du forresten at du kan abonnere på Nabolaget, slik at du slipper å huske innleveringene selv? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 3. juni er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler