nabolagetvinnerhistorie

Millionen gikk til Tangen

Hovedvinneren i Nabolaget denne uken ble Tangen i Hedmark. Det var også mange andre fine premier som ble fordelt ut på andre nabolag i landet.

NABOLAGET: Følgende seks nabolag vant fredag 3.august: Tangen, Røyksund, Hovland, Silsand, Blaker, Våler i Østfold.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. august 2018Endret:2. januar 2023

- Nei jøss, nå ble jeg overrasket. Slik lød den første vinnerreaksjonen fra hovedvinneren i Nabolaget, som i uke 31 ble Tangen i Hedmark. 

Overrasket

- Jeg ble så overrasket at jeg mest går rundt meg sjøl her, sa den glade kvinnen fra Tangen, som hadde levert to spill og dermed vant både førstepremien på en million og en andrepremie på 100 000 kroner. 

Feiring senere

- Jeg tror jeg skal skjenke meg et glass vin nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med premien, men det finner jeg nok ut av etter hvert. Feire skal jeg gjøre senere i uken med venner og familie, sier den glade vinnere fra Tangen som, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer!

Flere vinnere 

Følgende seks nabolag vant fredag 3.august:

  • Tangen

  • Røyksund

  • Hovland

  • Silsand

  • Blaker

  • Våler i Østfold

 

Hett i Hovland

- Dette passer helt fint, vi skal på ferie i morgen, så det er helt ypperlig at vi får fylt opp reisekassen vår litt ekstra. Dette var første gangen jeg vant over 100 kroner i noe som helst, så det var moro,sier Stig Atle Meland fra Hovland.  

Supert i Silsand

- Dette toppet helga, sier en svært blid mann fra Silsand som akkurat hadde oppdaget at han hadde vunnet 100 000 kroner i Nabolaget.  - Vi skal ut på konsert konsert i kveld og høre et AC/DC - tributeband så feiring blir det, med masse rock`n roll. Hva jeg skal gjøre med premien har jeg ikke rukket å fantasere om ennå, sier han og ler.  

Vilt i Våler

- Dette er helt sjukt! Nei så moro - jeg har aldri vunnet mye så dette er stort for meg. 100 000 kroner er mange penger for vårs, sier en blid dame fra Våler i Østfold, som vant 100 000 kroner.  - Feiringen tar vi i morgen. Vi har bedt inn noen venner, og da blir det ekstra moro, sier hun fornøyd. Våler-kvinnen ønsket å være anonym.  

Millionær på adressen din

Nabolaget er lotterispillet med daglige trekninger hvor du kan bli millionær på adressen din!

På fredag er det hovedtrekninger - og da trekkes det ut hele seks vinnernabolag. I ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner, og i de fem andre mottar hovedvinneren 100.000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Når du leverer en Nabolaget-kupong, er du med i alle trekninger de sju nærmeste dagene.

Lykke til!

 

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler