nabolagetvinnerhistorie

Magne ble millionær midt i middagen: - Sjukt!

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Denne fredagen var det Magne Tokstad Løvaas fra Leirsund i Viken som vant hovedpremien på 1 million kroner. 

GLAD: Magne Tokstad Løvaas har all grunn til å smile som hovedvinner av Nabolaget 3.desember.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:3. desember 2021Endret:3. januar 2023

Magne Tokstad Løvaas (50) var på restaurant med familien og hadde akkurat bestilt forretten da Telefonen fra Hamar ringte med beskjed om at "hovedretten" i Nabolaget var klar. 

Gratulerer Magne, du har vunnet 1 million kroner i Nabolaget!

- Hva, du kødder ikke? Det ble jeg veldig glad for å høre. Sier Løvaas da han får beskjeden. 

Telefonen ble satt på høyttaler slik at millionbudskapet kunne gjentas til familien som satt ved bordet. Beskjeden ble mottatt med jubel og latter. 

En god kveld ble bedre

- Dette er sjukt, det er jo slikt man bare drømmer om. Man har jo hørt om folk som vinner, men man tror liksom ikke det skal bli en selv. Nå ble en allerede god kveld enda bedre! sier Løvaas

- Premien skal gå til noe fornuftig. Jeg er litt satt ut nå, så jeg kommer ikke på noe konkret enda. Vi får nok bestille en flaske champagne og feire litt, avslutter Løvaas. 

Kupongen ble levert med mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere nabolag gleder seg

Det var ikke bare Magne Løvaas og hans naboer i Leirsund som kan juble i kveld. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 kroner til en femtilapp.

Her er de andre vinner-nabolagene:

  • Jevnaker i Viken

  • Geithus i Viken

  • Undheim i Rogaland

  • Nesbyen i Viken

  • Leksvik i Trøndelag

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for å vinne i Nabolaget. En kupong er gyldig i syv dager fra den dagen man kjøper den, og hver kveld frem til fredag trekkes det en vinner av 10 000 kroner. Fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da trekkes en hovedvinner som får 1 million kroner i premie, mens de fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler