nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget millionær: - Jeg er helt satt ut!

Mange spillere vant store og små premier i Nabolaget fredag kveld, men en kvinne fra Askim trakk det lengste strået - hun vant nemlig 1 100 000 kroner. 

SMIL: Kveldens hovedvinner i Nabolaget har god grunn til å smile.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:4. juni 2021Endret:3. januar 2023

Det var en rolig kveld på jobben for en kvinne i 40-årene fra Askim. Hun ble mildt sagt overrasket da arbeidet ble avbrutt av Telefonen fra Hamar. 

- Kødder du? Herregud, sier kvinnen raskt da vi avslører at det er hun som er kveldens hovedvinner i Nabolaget. 

Fikk første og andrepremie

Kvinnen hadde levert nabolaget to ganger og vant dermed hovedpremien, og en premie for å være nærmeste nabo med seg selv. Hun endte derfor opp med totalt 1 100 000 kroner i premie.

-Nei, så artig! Jeg vant en gang to ganger 10 000 kroner i Nabolaget fordi jeg hadde levert to kuponger ved en tilfeldighet, så har jeg bare fortsatt med det siden, forklarer kvinnen. 

- Nå blir det en liten feiring i kveld. Jeg er helt satt ut, så jeg har ikke rukket å tenke på hva premien skal gå til, men den kommer godt med, sier hun avslutningsvis. 

Vi gratulerer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Ikke bare nabolaget i Askim kan glede seg over premier. Fem andre nabolag rundt om i landet kan glede seg over premier mellom 100 000 og en femtilapp. 

  • Oslo

  • Vestskogen i Vestfold og Telemark

  • Borgenhaugen i Viken

  • Nordbyhagen i Viken

  • Nedenes i Agder

Gratulerer til alle heldige Nabolaget-spillere.

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for å vinne i Nabolaget. En kupong er gyldig i syv dager fra den dagen man kjøper den, og hver kveld frem til fredag trekkes det en vinner av 10 000 kroner. Fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da trekkes en hovedvinner som får 1 million kroner i premie, mens de fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler