nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær ble helt satt ut

Det aller høyeste Nabolaget-bruset første fredagen i oktober kom fra Kristiansand.

JUBEL I SØR: Ei heldig dame fra Kristiansand tok million-gevinsten i Nabolaget fredag 4. oktober.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:4. oktober 2019Endret:2. januar 2023

I Kristiansand sitter det nå ei kvinne i 30-årene og jubler etter at hun fanget den gjeveste premien under kveldens Nabolaget-trekning. En million kroner er nå på vei til henne.

-Oi! Dette var veldig overraskende, svarte kvinnen glad da vi ringte for å overrekke den gledelige nyheten. Hun satt hjemme alene, og ble helt satt ut av nyheten. Nå verket hun etter å ringe noen for å fortelle om gevinsten.

-Ja, nå må jeg ta noen telefoner her! Dette må feires med gode venner, lo hun.

Siden nyheten kom veldig overraskende på, så hadde hun ikke store ideer på hva hun ville bruke premien på. Men slik som mange andre så vil mye av beløpet gå til nedbetaling av lån.

Vinnerdeltagelsen leverte hun via mobil. 

Dette var andre gang Kristiansand gikk helt til topps i Nabolaget. Første gang gang det skjedde var tilbake i 2016.

Her er kveldens vinnernabolag

Selv om Kristiansand sikret seg hovedpremien, ble det premiedryss også andre steder i landet. I tillegg til Kristiansand, ble fem andre nabolag trukket ut. I disse trekkes én hovedvinner som vinner 100.000 kroner, mens deres spillende naboer kan glede seg over summer mellom 10.000 og 50 kroner. Den 19. juli ble disse nabolagene trukket ut: 

  • Kristiansand

  • Kolsås

  • Tiller

  • Drammen

  • Straume

  • Larvik

 Vi gratulerer alle vinner-nabolagene!

Vinn hver eneste dag

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan du være med i trekninger hver eneste dag, hvor du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler