Vinnerstim i Krokelvdalen

Vinnerstim i Krokelvdalen

VINNERNABOLAG: Krokelvdalen i Tromsø ble fredagens Million-nabolag. Vant noen i ditt nabolag?

ill: Colourbox

Vinnerstim i Krokelvdalen

Fredagen ble ukas beste dag i Krokelvdalen i Tomsø. Det var en glad mann som ble millionær, og et ektepar som begge vant 100.000, og kona hadde atpåtil vunnet 100.000 i Nabolaget tidligere. Snakk om nabolag!

Millionvinneren fra Krokelvdalen ved Tromsø var ikke helt sikker på hvem som ringte fredag kveld, men ha ble beroliget etter hvert.

- Jeg har en kompis som er velkjent for practical jokes, så jeg trodde kanskje det var han, sier vinneren fra Tromsø, var litt usikker på om det var tøys eller ikke, når Norsk Tipping ringte.

Gratulerer som millionær
- Takk for det, det føles jo helt utrolig. Det er som å stikke hånda inn i en saccosekk full av hvite kuler og trekke ut den ene rosa der inne. Jeg har jo til og med luftet frustrasjonene mine på Facebook, og hevdet at det bare er søringer som vinner i Nabolaget. Det må jeg nok gå tilbake på nå, sier han og ler.

Skal dere feire i kveld?

- Vi hadde begynt å rydde ut jula, så jeg er i ferd med å ta den siste juleølen, men vi unner oss nok noe ekstra etterpå. Kjerringa ligger på gulvet og spreller og ler, jeg har litt vanskelig for å skjønne at jeg har vunnet ennå jeg, sier han.

Har du hatt en drøm om å vinne?
- Jeg er sikker på at kjerringa har en drøm, jeg har beina godt plantet på jorda jeg, sier han og humrer. *latter i bakgrunnen*
- Jo, det blir visst ferietur får jeg på øret her nå, sier han og ler.

Vi gratulerer!

Nabo-jubel i Krokelvdalen - Kona vant for andre gang og mannen for første gang

De fem nærmeste naboene som hadde spilt Nabolaget denne trekningen fikk også en solid premie på 100.000 kroner.

Mann (39) og kone (31) fra Krokelvdalen
-
Ja her har vi vunnet både kona og jeg. Kona har vunnet 100.000 kroner første gangen hun leverte Nabolaget for en stund siden, men da var jeg fem minutter for sent ute,  men vi leverte tidsnok begge to denne gangen og tror du ikke vi vant. Vi har jo ikke vunnet så store premiene bortsett fra i Nabolaget før, men litt på Extra og litt annet, sier han glad

- Herregud jeg tror det jo ikke ennå sier kona (31) Jeg har jo ikke spilt Nabolaget så ofte heller, skjønner du. Med en gang jeg fant det ut, så ringte jeg mannen min, og da vi møttes hjemme viste han meg på mobilen at han også hadde vunnet. Vi er jo unge og fulle av gjeld, så dette kommer utrolig godt med. Yngstegutten spurte om han kunne få nok til å kjøpe en Pokemon-figur, og jeg sa at det blir det nok ei råd med.

Mann (63) Krokelvdalen
- Dette var kjempebra og en skikkelig overraskelse på fredagskvelden. Jeg har en liten en i glasset her, og nå blir det nok utvidede ferieplaner så tusen takk, sa mannen som satt sammen med kona og feiret når Norsk Tipping ringte.

Mann (57) og mann (43) Krokelvdalen
- Vi fikk ikke kontakt med disse 100.000-kronersvinnerne fredag.

Slik reagerte spillerne som vant 100.000 kroner i de andre fem Nabolagene.

Kvinne (27) fra Stavanger
Kvinnen hadde levert en femukers Nabolaget-kupong for seg selv, og en for mannen, og de vant henholdsvis 100.000 og 10.000 kroner hver.

- Vi har litt tomter og hus i konas hjemland som vi skal gjøre litt med, og kona skal ta sertifikatet, så da blir det nok litt brukt til det, sier de to, som skulle ta en rolig feiring hjemme. 

Mann (50) fra Sellebakk
-
Dette er så moro! Jeg har tippet lenge så det var veldig moro å endelig vinne. Veldig, veldig moro. Jeg er så glad. Nå skal jeg sette pengene på konto og reise på ferie til sommeren, sier mannen. 

Kvinne (48) fra Vadsø

- Jeg ler og jeg ler, herregud så deilig. Det var sååå deilig. Jeg trenger å kjøpe en liten bil, så jeg har gått og ønsket  å vinne.  Jeg sto faktisk ved kjøkkenbenken i forrige uke og sa til meg selv høyt at "Nei, vet du hva, nå trenger jeg en bil!", så den kan man si at kom som bestilt, sier hun og ler godt.

Mann (51) Kløfta og Mann (59) Fredrikstad
Vi fikk ikke kontakt med disse 100.000-kronersvinnerne fredag.

Her er trekningsresultatene for Nabolaget

Du kan vinne hver dag!

Det er trekninger i Nabolaget hver eneste dag.

Hovedtrekningen i spillet foregår som vanlig på fredager, men i tillegg kan du vinne 10.000 kroner alle andre dager i uka.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

(Vinnersjansen for hovedpremien i Nabolaget: ca. 1: 90.000)