nabolagetvinnerhistorie

Mossing ble årets første Nabolaget-millionær

En kvinne i 60-årene fra Moss i Viken ble fredag årets første millionvinner i Nabolaget. Med to leverte kuponger kunne hun juble over en premie på 1,1 millioner kroner.

ÅRETS FØRSTE: Nabolagets første hovedvinner i 2023 ble en kvinne fra Moss i Viken.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:6. januar 2023Endret:10. januar 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på den første helgen i det nye året, etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. En kvinne i 60-årene fra Moss i Viken ble fredagens heldigste - hun vant årets første hovedpremie på 1 million kroner. 

I tillegg til vinner-kupongen hadde kvinnen levert en ekstra kupong. Det resulterte i en nok en gevinst på 100 000 kroner og en samlet premie på 1,1 millioner kroner.

– Nå blir det sydentur på meg og barnebarnet

Med to leverte Nabolaget-kuponger til årets første hovedtrekning i Nabolaget kunne mossingen i 60-årene starte helgen vel vitende om at 1,1 millioner kroner er på vei til hennes konto.

– Nei gud, det er ikke tull vel? spør den ferske Nabolaget-millionæren sjokkert og glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere fredag kveld.

Kvinnen er en fast Nabolaget-spiller og leverer en kupong hver uke. 

– Denne uken leverte jeg til og med to kuponger, ler kvinnen og blir skjelven i stemmen.

–  Herregud. Hjertet mitt banker. Jeg kjenner på et slags glad-sjokk. Jeg er helt i sjokk, men jeg er så glad, sier kvinnen med en klump i halsen.

Kvinnen er rask med å fortelle at noe av premien skal gå til strømregninger og isolering av huset. I tillegg er det én person hun skal glede, og dit skal hun ringe så fort samtalen med Norsk Tipping er over. 

– Jeg har sagt til barnebarnet mitt at hvis jeg vinner en pengepremie, så skal vi to reise til Syden på ferie. Så nå blir det sydentur på oss. Jeg skal ringe barnebarnet mitt og fortelle om dette med en gang jeg har lagt på med deg, avslutter den ferske Nabolaget-millionæren glad.

Vi gratulerer!

LES MER: Millionærundersøkelsen: Slik svarte over 500 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 fredags-vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Moss som sikret seg en premie på egen adresse denne fredagskvelden. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Dette er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Moss:

  • Tana i Troms og Finnmark

  • Herdla i Vestland

  • Bergen i Vestland

  • Mjøndalen i Viken

  • Sandnes i Rogaland

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 13. januar er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler