nabolagetvinnerhistorie

Vant 1 million kroner: – Nå vet jeg knapt hva som skjer her

Mens hun satt med nåla i niesens bunadskjorte fikk en Trondheims-kvinne i 40-årene beskjeden om at hun var blitt kveldens Nabolaget-millionær.

HELDIG: Å vinne toppremie i Nabolaget skal omtrent like godt gjøres som å finne den proverbielle nåla i høystakken.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:7. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Trondheim ble destinasjonen for Nabolagets toppremie denne gangen. Vinneren hadde egentlig hendene fulle med et viktig syprosjekt men var likevel rask med å svare på telefonen når hun så hvilket nummer som ringte.

Hjem til jul

– Gratulerer: Du har vunnet Nabolaget-millionen!

– Kødder du? Oh my god, utbryter hun forferdet. Det kommer raskt noen gledestårer mens hun summer seg.

– Nå vet jeg knapt hva som skjer her. Jeg sitter her og syr bunadskjorte til niesen min, og hadde faktisk tenkt å gå inn og sjekke Nabolaget før du ringte. Jeg pleier å følge med for jeg liker konseptet så godt, forteller den ferske Nabolaget-millionæren. Hun hadde altså lagret vinnernummeret til Norsk Tipping fra før og gjorde dermed store øyne da det dukket opp på mobilskjermen.

– Jeg tenkte: "Herregud, hva skjer nå egentlig?". Nå gleder jeg meg ekstra mye til å bestille billetter hjem til mor til jul, sier hun med grøtete stemme.

Nå skulle hun ringe mannen som hadde dratt på hytta på høstferie. Premien vil hun dele med sine nærmeste.

– Den skal først og fremst deles med familien, og så kan jeg kanskje betale ned noe lån i tillegg. Jeg har noen gutter her som kanskje skal få beskjed også, sier hun lurt.

Flere heldige nabolag

I tillegg til vinnernabolaget i Heimdal, fikk vi som vanlig fem andre nabolag hvor spillerne sikret seg premier fra 100 000 kroner til én femtilapp. Denne gangen premierte vi spillende naboer på følgende steder:

  • Spydeberg i Viken

  • Moss i Viken

  • Kolnes i Rogaland

  • Sandefjord i Vestfold og Telemark

  • Bybrua i Gjøvik, Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

FAST SPILLER? Slik oppretter du abonnement i NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver fredag 

Fredag 14. oktober er det igjen hovedtrekning i Nabolaget, og premier skal på nytt drysses over seks heldige Nabolag. Kanskje stopper pila der du er?

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler