nabolagetvinnerhistoriefremside

Kent Gjøran ble millionær mens han skrudde på bilen - Nå blir det ny

Kent Gjøran Salomonsen (40) fra Kristiansand ble trukket ut som hovedvinner i fredagens Nabolaget-trekning. Nå blir det ferie, og ny bil.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:7. juli 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Fredagens heldigste ble Kent Gjøran Salomonsen som var hjemme og brukte fredagskvelden til å skru på sin gamle Toyota.

– Jeg har mest lyst til å sette fyr på den, sier Salomonsen spøkefullt når vi spør om bilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Feirer med biff

–Du tuller nå? Tusen takk! Nå skal jeg i hvert fall sette fyr på den, ler Salomonsen når vi avslører at det er han som er trukket ut som hovedvinner i fredagens trekning.

Etter å ha fått summet seg, har han planene klare.

– Det må bli biff på bordet i kveld. Er nok bare å bestille bord på restaurant. Også blir det nok en ny, kraftigere Toyota etterhvert.

Salomonsen hadde ingen ferieplaner fra før, men det endrer seg nå.

–Det blir en tur til Sverige, sier Salomonsen avslutningsvis.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Kristiansand som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Kristiansand, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

 • Kvinne i 70-årene fra Oslo - 100 000 kroner

 • Mann i 60-årene fra Skollenborg - 100 000 kroner

 • Mann i 70-årene fra Trondheim - 100 000 kroner

 • Kvinne i 50-årene fra Fall - 100 000 kroner

 • Kvinne i 50-årene fra Oslo - 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nabolaget i korte trekk

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

 • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

 • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

 • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste premiedryss i Nabolaget er fredag 14. juli.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler