nabolagetvinnerhistorie

Ann-Karin ble milllionær første gang hun spilte Nabolaget

Mange Nabolaget-spillere jublet fredag kveld. Høyest jublet millionvinneren i Bygland, Ann-Karin Sundfør-Antonsen som vant toppremien første gang hun spilte Nabolaget. Nå blir det gifteringer og fallskjermhopp.

VINNERNABOLAG: Bygland i Aust-Agder ble fredagens million-Nabolag. Ann-Karin Sundfør-Antonsen, her flankert av mannen Ole, ble hovedvinner.Privat foto
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. november 2019Endret:2. januar 2023

Den som kunne juble aller høyest etter Nabolaget-trekningen 8. november var hovedvinneren fra Bygland i Aust-Agder, Ann-Karin Sundfør-Antonsen. 

Vant første gang hun spilte

- Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Nå føler jeg meg både varm, kald og svimmel, sier den blide 33-åringen som hadde skikkelig flaks:

- Dette er første gang jeg leverte Nabolaget. Dette føles helt uvirkelig, sier hun.

 Gratulerer som Nabolaget-millionær. Er du vant til å ha mye flaks?

- Jeg har jo vunnet en og annen fruktkurv, men det er jo ingen million sier 33-åringen som skal feire med familien i morgen.

Gifteringer og fallskjermhopp

Har du noe du har drømt om å gjøre?

- Ja, definitivt kjøpe gifteringer til meg og min mann, og fallskjermhopp, for vi drømmer begge om å hoppe i fallskjerm. Jeg skal selvfølgelig også sette vekk litt og spare, og vi må nok ta en sydentur, sier hun og ler. 

 Hva skal du finne på videre i kveld, nå som du har blitt millionær?

- I kveld skal jeg jobbe litt med vinterveden for litt frisk luft har jeg bare godt av nå, sier hun og ler godt

Helt skjelven

 Lill June Tickner, som er en hovedvinnerens fem naboer som også hadde spilt Nabolaget. Dermed vant hun 100 000 kroner 

-  Hei! Ja, jeg var akkurat inne og kikka på resultatene fra Nabolaget og herregud... Jeg er jo helt i ekstase, sier Lill June Tickner fra  og ler godt. 

- Jeg tror ikke det har helt gått opp for meg ennå. Jeg har aldri vunnet i hele mitt liv, og nå er jeg helt skjelven. Dette føles helt fantastisk, og litt uvirkelig, sier 100 000-vinneren. 

 Gratulerer så mye, skal du feire i kveld, eller finne på noe spesielt? 

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men det blir nok uansett ei veldig grei jul, sier den blide kvinnne fra Evje. 

Vi gratulerer!

Spill Nabolaget her!

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i millionær-nabolaget i Bygland i Aust-Agder at naboer kunne juble fredag 8. november. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Sand - Suldal i Rogaland

  • Askim - Østfold

  • Fenstad - Nes, Akershus

  • Skarnes - Sør-Odal, Hedmark

  • Sandnes - Rogaland

Spill Nabolaget her!

Daglige trekninger

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det ut fem andre nabolag med 100.000 til hovedvinneren.

Spill Nabolaget her så er du med

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler