nabolagetvinnerhistorie

Vant 1 mill. i Nabolaget: - På tide med en oppgradering

Hovedvinneren i Nabolaget 9. juli hadde vært med siden starten og kan nå glede seg over 1 million kroner i premie, men han var kanskje minst like fornøyd med at fem av naboene nå vinner 100 000 kroner hver.

PÅ TIDE Å FORNYE: Nabolaget-vinneren vil heller gi litt ekstra pleie til bilen han allerede har fremfor å skaffe ny.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det ble en liten pause da Norsk Tipping ringte vinneren fra Nes i Viken for å overlevere gode nyheter fredag kveld. Mannen i 50-årene kunne nemlig på papiret gå inn i helga som millionær etter å ha vunnet hovedpremien i Nabolaget.

- Du tuller nå eller? Det var litt av overraskelse, sier vinneren, som kan fortelle at han har spilt Nabolaget siden oppstarten i 2015.

- Jeg leverer kupong via mobilen stort sett hver fredag, men jeg hadde aldri trodd at det faktisk skulle slå til. Nei, dette var flott. Nå må det feires litt, sier han fornøyd.

- Men det er vel ikke bare jeg som vinner på dette her? lurer ny-millionæren på, og det har han helt rett i - også hovedvinnerens fem nærmeste spillende naboer vil nemlig nyte godt av kveldens trekning da de mottar 100 000 kroner hver.

- Det er flott. Dette passer kjempefint, sier nesbuen, som nå planlegger å bruke noe av summen på å gi bilen en oppgradering.

- Jeg vil gjerne beholde den, men da trengs det fort litt fornying her og der, så dette var virkelig god timing.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Jubel hos naboen?

Det var imidlertid ikke bare i Nes i Viken at det ble delt ut premier denne fredagen. I Nabolagets hovedtrekning blir alltid fem adresser trukket ut i tillegg til "million-nabolaget". Her vinner hovedvinnerne en premie på 100 000 kroner hver, imens spillerne rundt disse mottar alt fra 10 000 kroner til en femtilapp basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Disse fem nabolagene hadde hellet med seg 9. juli:

  • Kleppestø, Askøy i Vestland

  • Klepp Stasjon, Klepp i Rogaland

  • Narvik i Nordland

  • Steinkjer i Trøndelag

  • Drammen i Viken

Dersom man bor i disse områdene og merker at det blir høylytt hos naboen i helga, kan det med andre ord fort tenkes at noen har spilt Nabolaget.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler